Rigtig maling til rummet i leiligheden

Den rette maling på rette sted med Nordsjö

Entréen, køkkenet, børneværelset, stuen eller soveværelset – naturligvis vil vi gerne have lige flotte vægge i alle rum derhjemme. Men når man tænker på, hvor meget der kan grises, snavses til, males, sjaskes og plaskes i en del rum, så er det faktisk ikke en selvfølge. Nordsjö har et sortiment af indendørsmaling til hele dit hjem og alle behov.

Stuen

Supermatte vægge er elegant og tidløst. Og i øjeblikket også trendy. I stuen giver fløjlsmatte flader en behagelig atmosfære uden reflekser og fremhæver på en flot måde den farve, du vælger. I de fleste hjem udsættes stuen ikke for specielt meget slitage.

Men det er skønt at vide, at du kan tørre væggene af, selv om du vælger en mat maling. Med Nordsjö Ambiance bliver din stue et dejligt rum at opholde sig i.

Køkken

Du har vel ikke overset Nordsjö Perform+ Easy2Clean, som er en mat maling, der kan vaskes af, uden at den flotte overflade ødelægges. Perfekt til væggen i entréen eller til væggen over køkkenbordet, hvor der ofte er en del slitage.

Grå farve i soveværelse

Soveværelset

Drømmer du også om et fredfyldt og flot soveværelse? Mal om, og vælg en mat maling til væggene. En fløjlsblød overflade giver en skøn og rolig atmosfære i rummet og dybde i farven.

Entréen

Entréen skal kunne tage imod det meste. Alt lige fra legepladsmudder og fodboldgrus til jord fra gåturen med hunden og støv fra storbyens gader. Men også dine gæster. Naturligvis vil vi gerne have en hyggelig og indbydende entré.

Men hvordan kan flotte, matte vægge kombineres med entréens praktiske funktion? Det er faktisk nemt. Vælg blot en maling, som kan udsættes for slitage, og som tåler at blive vasket af mange gange, og som samtidig er rigtig flot. Den maling hedder Nordsjö Perform+ Easy2Clean.

Giv sitrende og opløftende akvamarinblå en byinspireret tone ved at kombinere med en varm, afdæmpet grøn.

Børneværelset

I børneværelset kan der ske hvad som helst. Her kan gulvet blive til et stormende hajfarvand og sengen det mægtigste prinsesseslot. Og så kan mellemmåltidet blive spildt ud over det hele. Og vandfarverne kan havne lidt uden for papiret. Men på trods af dette kan du male væggene i børneværelset med en rigtig flot maling. Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en vandbaseret mat maling, der regelmæssigt kan vaskes af. Længe leve lysten til at lege. Og fine børneværelser.

Vil du finde den nærmeste forhandler af nordsjö maling?

Find vores forhandler

Inspiration