Home screen

Oplevelser er sjovere, når du deler dem med nogen, og hos Nordsjö har vi det på samme måde med farver.

Vores nye Visualizer-app giver dig adgang til hundredvis af farver. Prøv forskellige kombinationer for at finde den ideelle palet, og brug venner, familie og endda eksperter til at høre andres holdninger.

Det er nemt og hurtigt at dele dine farveidéer med Visualizer. Du skal blot scanne det rum, du vil male, og trykke på skærmen for at vælge en farve.

Når du har gemt dine fotos eller videoer i et projekt, kan du med et tryk sende dine idéer med en e-mail, eller du kan dele dem på Facebook eller Twitter!

Du ved, du kan stole på dine venner og din familie, så det er en oplagt idé at spørge dem til råds om farverne i dit hjem.

Du kan endda bede dem om at tilføje deres egne farveforslag, så du kan se deres idéer komme til live.

Colour overview

Og hvis du søger professionel rådgivning for at blive sikker på dit valg af farver, kan du vise dine idéer til en ekspert og få personlig vejledning. Valget er dit.

Uanset om du foretrækker mørke, dramatiske nuancer eller yndige pastelfarver, så giver Visualizer-appen nye og spændende muligheder for at skyde dig ind på dine farvemuligheder på en bedre og mere kreativ måde. Fordi det er godt at dele.

Download gratis den nye Nordsjö Visualizer-app for at dele, inspirere og skabe med farver!