Når du vælger det rette farveskema, opnår du ikke alene at gøre dine rum personlige – det er også en mulighed for at fuldende billedet ved at se dine yndlingsmøbler og mest skattede ejendele i et nyt lys.

Sæt scenen for romantik

Naturligt træ står smukt frem, når det sættes sammen med en palet med jordfarvet grøn.

"Det nye romantiske tema handler om at se tingene påny og give dem nyt liv ved hjælp af fantasien," siger Louise Tod, Senior Color Designer ved Global Aesthetic Center. "Den rigtige baggrundsfarve kan virkelig give et vintagemøbel nyt liv."

Så uanset om du har en højt elsket antik kommode eller en unik genbrugsstol, bør du tænke over, hvordan du kan bruge væggene til at fremhæve dem. "Naturligt træ står smukt frem, når det sættes sammen med en palet med jordfarvet grøn," siger Louise.

Hvilke farver?
Intense Valence

Fortæl en historie

Fyldige farver skaber sammen med markante farver et rum, der fortæller en historie.

Et markant møbel kan give en mere udtalt effekt, hvis du bruger det med en eklektisk blanding af tilbehør. Planter, stearinlys, billeder og personlige effekter understreger den historie, du maler frem i hvert enkelt rum. Hver enkelt genstand skal i sig selv starte en samtale og udgøre et ekstra lag i det færdige rum.

En smule eklekticisme gør en stor forskel

Find den rigtige blanding af farver for at opnå en romantisk stemning uden at virke overvældende.

Usædvanlige og unikke genstande i et rum giver en fornemmelse af romantisk spænding – men pas på, at balancen ikke tipper over. "Boho-stilen skal doseres, så den ikke bliver for overvældende," forklarer Louise.

Eklektisk kan komme for langt over mod excentrisk, så hold det samlede billede for øje, og brug tilbehør og større møbler på en afbalanceret måde, så du får en interessant stil uden at blive for overvældende.

Hvilke farver?
Restful Le Mans

Find din balance

Brug enkle, håndmalede motiver for at fremhæve individuelle farver i rummets indretning.

Når du bruger et antikt eller højt elsket brugt møbel, holder du jordforbindelsen i et rum. Det giver plads til nogle stænk af klare farver, der kan live væggene op og afbalancere stemningen. Kast dig ud i enkle, håndmalede motiver, der fremhæver individuelle farver i genstandene i rummet. En bevidst placering af planter kan også hjælpe til med at skabe en sammenhæng i eklektiske elementer – tænk på dem som tilbehør, der er med til at fuldende stilen.

Hvilke farver?
Misty Fontaine, Intense Valence, Dark Toulouse, Denim Drift og Dark Versailles

Find din romantiske side frem Download Nordsjö Visualizer-appen, og se, hvordan disse fyldige, autentiske farver vil se ud i dit hjem.

Viste farver