En lys palet med offwhite toner kan udgøre det perfekte grundlag for dit personlige touch i hvert enkelt rum. “Vi kalder det posesien i de små glæder,” siger Willeke Jongejan, Senior Color Designer ved Global Aesthetic Center. “Vi er vidner til en ny måde at leve og forbruge på. I stedet for hele tiden at skaffe nye produkter er der nu fokus på at købe mindre, men købe bedre.”

Leg med overflader for at tilføje en ekstra dimension

Neutrale basisfarver fremhæver og definerer genstandene i rummet.

Denne ret nedtonede farvepalet giver stadig mulighed for at lege med forskellige overflader og materialer. “Når du skal beslutte, hvilke ting du vil have med i din indretning, så overvej at bruge glas og blanke overflader i rummet,” siger Willeke. Billedrammer, glas og andre skinnende elementer i rummet vil tiltrække sig opmærksomhed. Ofte kan du også bløde rummet op med naturlige materialer og stænk af farve i møblementet.

Hvilke farver?
Misty Roubaix, Restful Calais, Bright Calais og Light Dijon

Benyt dig af den underspillede stil i "afdæmpet design"

Teksturer og offwhite toner kan skabe et afdæmpet, stilfuldt design i hjemmet.

“Denne diskrete, rolige tilgang til indretningen kan beskrives som 'afdæmpet design',” forklarer Willeke. "Den underspillede blanding af teksturer, overflader og offwhite toner giver mulighed for flere lag af diskret variation, når du bliver ved med at udforske den." Ved at slibe de hårde kanter af den industrielle minimalisme, kan du skabe et næsten tomt lærred, som du kan gøre til dig eget med dine egne ejendele.

Hvilke farver?
Light Toulouse og Restful Calais

Et rum til at leve i

Mal med lys ved at overveje, hvordan farveskemaer fungerer sammen med sollys og skygge.

Husk på, at den overordnede effekt du ønsker at opnå, er lys og lethed – i enhver forstand. Rummet skal give en god stemning og reflektere og fordele lyset rundt i rummet. Så når du finder frem til de ting, du vil have i rummet, bør du vælge variation i overfladerne. Gør rummet rigere med spændende, taktile genstande!

Måske er det et spørgsmål om at berige hjemmet med personlige oplevelser og minder, men sørg for, at det stadig føles moderne, luftigt og fremadskuende. Du kan give et rum en moderne kant ved at male en flade i en mørkere tone, f.eks. Denim Drift, en gråblå nuance, der blev udnævnt til Årets farve 2017 – det vil give væggen en underspillet, men markant effekt.

Hvilke farver?
Denim drift og Light Toulouse

Find din neutrale basisfarve Download Nordsjö Visualizer-appen, og se, hvordan en underspillet palet kan gøre dit hjem til noget særligt.

Viste farver