Du behøver ikke udskifte dine gamle møbler blot for at opnå en ny indretningsstil i boligen. Selv slidte og falmede møbler kan få nyt liv, hvis du bruger maling på en smart måde – du kan tilpasse møblerne helt efter dit eget hoved.

"Det handler om at bruge farver på overraskende måder," forklarer Louise Tod, Senior Color Designer ved Global Aesthetic Center. "Måske kan du finde et genbrugsmøbel og give det nyt liv, eller du kan male et gammelt stolesæt, så det bliver en central effekt i rummet."

Hvilke farver?
Intense Valence, Misty Montrouge og Denim Drift

Overraskende og sparsommelig

En dyb, fyldig farve skaber en baggrund for fremvisning af antikke genstande.

Brug af eksisterende møbler eller genbrugsmøbler er en budgetvenlig, bæredygtig og kreativ løsning – og det er utrolig nemt! Det er omkostningseffektivt, ikke blot fordi du slipper for at kassere gamle møbler, men du kan også finde unikke ting for en brøkdel af nyprisen. Hold øje med antikbutikker, loppemarkeder og lignende i lokalområdet.

Hvilke farver?
Dark Lyon

Forny dine møbler

Vægge i to toner og malede, antikke møbler kan give dit hjem et legende, men samtidig stilsikkert look.

Ved at male dine møbler kan du bruge farvetoner i flere lag i forskellige områder i boligen. Det er også en enkel måde at forvandle uddaterede ting på. Et slidt sidebord malet i en dristig farve giver et sjovt, nutidigt tvist.

Hvilke farver?
Dark Lyon og Restful Paris

Lyst rum med planter

Understreg stemningen i et rum med planter ved at bruge en varieret palet af grønne farver.

"Noget af det bedste ved denne tilgang er, at du ikke nødvendigvis bruger dyre eller meget behandlede materialer," fortæller Louise. Det er også en smart måde at give dine rum en trendy og naturlig stemning med ting, som du måske har overset. "Materialer som bambus eller flet falder ind under boho-stilen, men bruges nu også inden for hypermoderne design," forklarer Louise.

Og du behøver ikke stoppe der. Prøv at opbløde effekten med planter – du kan f.eks. sætte dem på genbrugsborde eller strategisk placeret på malede træstole. "Det handler om, hvad planter kan give dig både fysisk og følelsesmæssigt," tilføjer Louise. "De skaber ganske enkelt et bedre indemiljø og er gode for sjælen."

Hvilke farver?
Dark Toulouse

Genopfind dit møblement Download Nordsjö Visualizer-appen, og find de perfekte vægfarver til dine genbrugsfund.

Viste farver