Vælg rene, friske farver

Moderne nordisk stil kombinerer lyse træmøbler med en neutral farvepalet, som skaber et lyst og rummeligt udtryk. Brug rene, friske farver: en lys grøn og blå farve, offwhite og lyse træsorter, som for eksempel aske, bøg og weymouthsfyr.

De grønblå farvenuancer, der bruges i dette åbne rum, er ikke kun beroligende og sofistikerede; de afspejler også den fredfyldte skandinaviske natur.

Skab kontraster med flere farvenuancer

Du opnår let en elegant farvepalet ved at vælge to farver, som er et par nuancer fra hinanden. For eksempel kan du bruge en turkis farve som vægmaling og en mørkere nuance til listerne. Disse farver kan gå igen i den øvrige indretning, hvilket vil skabe en god helhed i rummet.

Brug naturlige teksturer i boligindretningen

Alt slags træ er en vigtig del af den skandinaviske stil. Færdiggør dit nordiske look med moderne skandinaviske møbler med rene, minimalistiske linjer i lyst træ, som for eksempel birk.

Vil du skabe en varm og mere fredfyldt stemning, så tilføj nogle genstande i forskellige teksturer, for eksempel en skulpturel loftslampe og keramikvaser.

Viste farver