"Vi er lige flyttet til en ny bolig. Hvordan kan jeg lade mine børn hjælpe med at male deres værelse på en sjov, men praktisk måde?"

Næsten halvdelen af alle adspurgte forældre lader ifølge vores globale undersøgelse deres børn vælge farven på deres værelse. Børnepsykolog Lynette Fry mener, dette er en rigtig god idé, især hvis familien lige er flyttet.

"Når børn får lov til selv at vælge farverne på deres værelse, vil de have lettere ved at falde til i deres nye hjem," udtaler hun. "Det giver dem følelsen af at høre til - og ikke mindst at den nye bolig også hører til dem."

"Skal de blive begejstrede for projektet, kan du med fordel lade dem se de forskellige muligheder med egne øjne. Børn er tit fascineret af teknologi, og med Nordsjös Visualizer-app kan du på en fantastisk måde vise dem, hvordan deres værelse vil se ud, når det er blevet malet."

Skal dine børn føle sig hjemme i deres nye bolig, så lad dem tage del i projektet, når deres værelse skal males.

Sådan bruger du Nordsjö Visualizer-app'en

Visualizer-app'en giver dig på et øjeblik et realistisk billede af, hvordan dit rum vil se ud, når det er blevet malet - og så er den både sjov og nem at bruge.

Sådan gør du:

  1. Åbn Visualizer-app'en på din smartphone eller tablet
  2. Hold skærmen op mod væggen, du vil male
  3. Vælg en farve fra Nordsjös farvekort
  4. Klik for at vise farven på billedet af din væg

App'en er så nem at bruge, at dine børn uden problemer kan browse i farverne på egen hånd. Faktisk har børn efterhånden så meget teknisk snilde, at de højst sandsynligt ender med at vise dig en fidus eller to.

Kan de ikke lide den farve, de har valgt, kan de bare vælge en anden og prøve igen, indtil de har fundet den rette - som selvfølgelig lige skal godkendes af mor og far!

Med Nordsjös Visualizer-app kan du efter en flytning på en sjov og praktisk måde lade dine børn vælge deres egne farver til værelset.

Vores bedste tip

Bekymrer du dig stadig om, hvorvidt dit barn nu vil føle sig hjemme i sit nye værelse, kan du hjælpe dem med at finde en farve fra deres yndlingstegnefilm eller -bog, så de vil have lettere ved at falde til i de ukendte rammer.