Udnyt det uudnyttede

Det er vigtigt at føle, man har rigeligt plads omkring sig, så sørg for, at du får det bedste af hjemmets forsømte, oversete og uudnyttede plads. Tænk på alle de hjørner, kroge og sprækker rundt omkring i din bolig, som bare venter på at blive taget i brug.

Skab harmoni

Du kan overføre trenden til dit eget hjem med tre primære farver: blågrå, kaki og en neutral lyserød. Ønsker du et harmonisk look, kan du sammensætte flere nuancer af samme farve.

Du kan for eksempel sætte skifergrå sammen med grålilla og kold lavendelblå, eller kombinér kaki med muldvarpegrå og en sandfarve. Disse farver er med deres stærke, men afdæmpede udtryk, perfekte til at puste liv i al din uudnyttede plads.

Synsbedrag

Se på hjørnerne i dit hjem fra en helt ny vinkel. Overvej, hvordan du kan udnytte overset plads fuldt ud. Det kan for eksempel være en mezzanin, en gang eller et hjørne under trappen. Sæt fokus på dette uudnyttede område ved hjælp af ovennævnte farver. Du kan male en kontrastvæg eller, hvis du ønsker en mere diskret løsning, kan du bruge farverne i den øvrige indretning.

Du kan endda vælge at bruge lyse og mørke farvenuancer sammen, hvilket skaber illusionen om et tredimensionelt rum. Det handler om at omdefinere uudnyttede pladser og få det bedste ud af dem, du har.

Viste farver