"Hvordan får jeg et luksuriøst soveværelse uden at bruge en mindre formue?"

Ifølge vores globale undersøgelse udtaler 37 % af adspurgte boligejere, at indretning af soveværelset er deres første prioritet, når de skifter bolig.

Det er ikke så underligt, at soveværelset er så vigtigt for os. Vi tilbringer trods alt næsten halvdelen af døgnet i dette rum. Men soveværelset er ikke kun det sted, hvor vi sover hver nat. Det er også et fristed, hvor vi kan slappe af og tage en pause fra verdens stress og jag.

Heldigvis behøver du ikke at bruge en formue på designermøbler og overdådige tekstiler for at skabe et soveværelse, der er et hotel værdigt. Med lidt maling kan du nemt og enkelt forvandle dit soveværelse til et glamourøst fristed.

Sådan får du looket:

 Dybe juvelfarver kan give dit soveværelse et eksotisk og dekadent udtryk. Efterlign juvelernes dybde og farve ved at blande maling med mat og skinnende finish.

1) Juvelfarver

Dybe juvelfarver kan give dit soveværelse et eksotisk og dekadent udtryk. Brug en mat vægmaling for at opnå en smuk og blød effekt, eller vælg en skinnende finish på et toiletbord eller en stol for at skabe et iøjnefaldende fokus.

Lad dig inspirere af nattehimlen og brug en vægmaling i en dyb mørkeblå farve for at skabe et mørkt og mystisk soveværelse, der også er indbydende og hyggeligt.

2) Midnatsblå

Lad dig inspirere af nattehimlen og brug en vægmaling i en dyb mørkeblå farve for at skabe et mørkt og mystisk soveværelse, der også er indbydende og hyggeligt. Sæt farven sammen med spejle, som vil reflektere lyset og højne den glamourøse atmosfære.

Lyse sølvfarver skaber en elegant og sofistikeret atmosfære. Sætter du sølv sammen med mørkere maling opnår du et stærkt look.

3) Sofistikeret sølv

Lyse sølvfarver skaber en elegant og sofistikeret atmosfære og kan danne par med næsten alle farver. Mal væggen bag hovedgærdet i en mørkere farve, og du vil opnå et stærkt look.

Vælg dybe bærfarver til soveværelset. Disse farver er afdæmpede nok til at virke afslappende, men samtidig stærke nok til at gøre indtryk.

4) Dyb rød

Farven rød skaber drama. Bruger du farven i dit soveværelse, er det en god idé at vælge dybe bærfarver. De er afdæmpede nok til at være afslappende, men samtidig stærke nok til at gøre indtryk.

Lyse sølvfarver skaber en elegant og sofistikeret atmosfære, og de kan kombineres med næsten alle farver.

5) Moderne monokrom

Når disse farver sættes sammen, vil sort og hvid altid give et værelse kant. Vælger du en af farverne til alt træværk og den anden til væggene, vil du opnå et smart look. Har du mod på at eksperimentere, kan du også prøve dig frem med forskellige effekter. Du kan male striber eller skabe en ombré-effekt, som skaber en nærmest avantgardistisk overgang på dine vægge.

Vores bedste tip

Du kan opnå en finish, der er et hotel værdigt, ved at sætte dit hvide sengetøj sammen med tykke tæpper og smukke fløjlspuder.