Sjov for to

Står du overfor den udfordring, det kan være at skulle indrette et børneværelse til to små piger med forskellige personligheder, er der ingen grund til at fortvivle. Med farver kan du nemt og enkelt skabe separate - men harmoniske - områder.

Slå dig løs

Ønsker du en farvepalet, der er både sjov og sofistikeret, så prøv at sætte sennepsgul sammen med en blød, afdæmpet lyserød. Den orange stribe, der ses i værelset her, danner en perfekt skillelinje mellem de separate områder, samtidig med at den binder rummet sammen.

Ønsker du et sammenhængende look, så begræns din farvepalet til højst tre stærke farver. Lad disse farver gå igen i den øvrige indretning - vi er vilde med den måde, sengetøjet passer til dette værelses vægfarver.

Ung af sind

Forandring er uundgåelig, når man har med børn at gøre. Derfor er det vigtigt at vælge en farvesammensætning, der kan følge med dine ungers evigt foranderlige personlighed. Denne farvepalet er meget fleksibel og langtidsholdbar, da den passer til både børn og teenagere. Når du skal vælge værelsets øvrige indretning, går du ikke galt i byen med klassiske mønstre, som kan følge børnene i takt med, at de bliver større.

Færdiggør looket ved at male dine genbrugsmøbler, for eksempel en skammel eller legetøjskiste, i matchende farver.

Viste farver