Hyggekrog

Kunne du godt tænke dig dit helt eget hjørne, hvor du bare kan slappe af, læse og glemme verden omkring dig for en stund? Det er såmænd ganske let at opnå - du behøver ikke engang at male en hel væg. Med lidt farve kan du i din stue skabe en separat zone, hvor du kan begrave næsen i en god bog, hyggesnakke i telefon eller tage en lille lur, når det passer dig. Skal din krog blive virkelig hyggelig, så brug nogle bløde puder, plaider og et tykt tæppe, du kan begrave fødderne i. Leg med lyset, indtil det er, lige som du ønsker det. En gulvlampe med lysdæmper er perfekt til formålet - du kan både få masser af lys til at læse og vælge en mere afdæmpet belysning, hvis du skal hvile dig.

Den perfekte plads

Når du har fundet den plads, hvor din hyggekrog skal være, så vælg en varm, blid farve som for eksempel denne bløde ferskenfarve eller måske en støvet gul eller grøn. Herefter skal du beslutte dig for, hvor langt op du vil male - i dette tilfælde har vi valgt at male et område, hvor der er rigeligt plads til gulvlampen.

Skal din hyggekrog rigtig springe i øjnene, kan du male en tynd stribe i en matchende farve for at vise, hvor resten af rummet ender, og dit område begynder. Vi har anvendt en afdæmpet, neutral farve, som giver rummet et moderne udtryk - men en lysere farve vil fungere lige så godt.

Prikken over i'et

Skal din krog blive virkelig hyggelig, så brug nogle bløde puder, plaider og et tykt tæppe, du kan begrave fødderne i. Leg med lyset, indtil det er, lige som du ønsker det. En gulvlampe med lysdæmper er perfekt til formålet - du kan både få masser af lys til at læse og vælge en mere afdæmpet belysning, hvis du skal hvile dig.

Viste farver