Klassisk stil

Vil du skabe et elegant look, så brug pastelfarver, som har en grå undertone. Det kan for eksempel være afdæmpede, blege farvenuancer som blågrå, grålilla, støvet lilla og eau de nil.

Her er en grålilla farvenuance sat sammen med en stemningsfuld blågrå - en kombination, der er blød og sofistikeret. Brug gerne naturmaterialer i den øvrige indretning, for eksempel et tæppe i sisalhamp og stråkurve, som understreger rummets klassiske udtryk.

Umage par

Babyblå og -lyserød er de perfekte pastelpartnere, men når du skal sammensætte en mere voksen farvepalet, behøver du ikke være bange for at eksperimentere med forskellige farvekombinationer.

Ønsker du et look, der er inspireret af naturen, så sæt en støvet lilla sammen med en bleg, udvasket eau de nil. Du kan også vælge et lysere udtryk ved at kombinere en lys citrongul med mintgrøn. Vil du gerne opnå mere dybde i din farvepalet, så tilføj et farvestrejf i en mørkere nuance end de primære farver.

Hvis din farvepalet for eksempel er holdt i kridtblåt og smørgult, kan du vælge at indrette dig med en sofa i mørkeblå og puder i en lysere farvenuance, som for eksempel ultramarin. Du kan også bruge lidt sort - intet binder et værelse sammen som et strøg kulfarve eller ibenholt.

Viste farver