COTY17 Denim Drift

For at nå frem til Årets farve har vi sammensat en palet med et spektrum af blå farver, så du kan finde en nuance, der passer til dig og din livsstil.

Denim Drift passer perfekt ind i denne palet. Den er naturligt beroligende, men har også andre kendetegn afhængigt af de farver den sættes sammen med, så du kan bruge den til at skabe forskellige miljøer i hjemmet.

En global sammenkomst

CF17 COTY 3

Hvert år samler vores team fra Global Aesthetic Center en række designeksperter fra hele verden. I løbet af flere dage udveksler de erfaringer om udviklinger, som de ser i deres hverdag, og aktuelle farvevalg inden for design, arkitektur og mode – samt bredere sociale tendenser.

Via denne unikke blanding af perspektiver finder de frem til et tema, der fanger øjeblikkets stemning, og de farvetendenser, der afspejler den.

Nye perspektiver

Blå brænding – Årets farve – er alsidig og fungerer i enhver sammenhæng.

Det overordnede tema for 2017 – "Life in a New Light", eller "Livet i et nyt lys" – handler om, hvordan vi over hele verden tager hverdagen op til fornyet overvejelse og værdsætter dagligdagens almindelige, men essentielle præg på livet.

Der lægges i højere og højere grad vægt på at finde balance: Mellem arbejde og fritid, mellem natur og kultur eller mellem det private og det fælles i vores liv.

Af den grund endte blå med at være et naturligt valg for teamet. Det er farven på vores hverdagsliv, fra den klare, blå himmel og til tøjet i garderoben.

En blå farve til alle

Blå er hverdagens farve og giver en rolig, naturlig følelse i et soveværelse.

"Jeg er meget begejstret over, at dette tema fejrer hverdagen," forklarer Heleen van Gent, Creative Director ved Global Aesthetic Center. "Det er meget inkluderende."

"Det er både farven på jeans og kongeligt fløjl. Det er også en smuk, frisk farve i naturen. Det er en farve, som alle er glade for og føler sig godt tilpas med – og derfor besluttede vi os for denne blå farve, da vi så på det overordnede tema for 2017."

En alsidig blå farve

Alt dette fører tilbage til den måde, vi maler vores bolig på – de omgivelser, som er mest personlige for os, og som vi har kontrol over. Dét, der er så fantastisk ved Denim Drift, er, hvordan farven kan tage sig helt forskellig ud, alt efter hvor og hvordan du vælger at bruge den.

Teamet definerede yderligere fire temaer og komplementære paletter, der fremhæver denne alsidighed.

Se videoen, og få mere at vide

Find ud af mere om Årets farve 2017 og de tilknyttede tendenser – og se, hvordan du kan vække dem til live i din bolig med vår video.

Viste farver