img1

"Lad os male"s Mure for Tilknytning lanceret i Rotterdam

Vi går sammen med MasterPeace

Lokalsamfund i mere end 40 lande rundt om i verden vil nyde godt af partnerskabet mellem AkzoNobel og den verdensomspændende fredsbevægelse, MasterPeace, der vil involvere malingen af 100 "Lad os male"s Mure for Tilknytning over hele verden.

"Lad os male"s Mure for Tilknytning lanceres i Rotterdam

Vi laver mure om til broer, der forbinder mennesker

 

Som del af den officielle lancering i Rotterdam, blev den første "Lad os male"s Mur for Tilknytning malet på byens Albeda College, der kan fejre 25 år, som et lokalt samlingspunkt for mangfoldighed. Universitetet inviterede sine elever og lokalsamfundet til at male en mur, der viste deres drømme om "en mere inkluderende og favnende fremtid for alle".

 

100 mure i 40 lande over hele verden

 

Dette er kun den første af 100 mure, der vil blive forvandlet. Alt i alt vil mere end 40 land blive besøgt, og mure vil blive gjort til steder, der binder mennesker og lokalsamfund sammen.
"Vi ser mure blive bygget rundt om i verden, og vi sigter efter at gøre de mure til broer, der bringer folk sammen, ved at forvandle med farvernes kraft," tilføjede Aart Bos, MasterPeace Global CEO. "Vi tror på samhørighedens kraft, og ved at omdanne disse mure til broer, og forbinde- i stedet for at adskille mennesker, håber vi også på at ændre de mure, vi har bygget i vores sind."

 

img2

Flere farver på folks liv

 

I sin kommentar om dagens lancering, sagde AkzoNobels bestyrelsesmedlem med ansvar for Dekorativ Maling, Ruud Joosten: "For os er det her en fantastisk måde at inddrage mennesker over hele verden på, med vores initiativer, "Lad os male" og "Menneskelige Byer". "Lad os male" tror på kraften i, at malingsvaremærker som Dulux (søstervaremærke til Nordsjö i Danmark) kan forbedre menneskers liv, mens "Menneskelige Byer" vil revitalisere byer over hele verden og gøre dem mere beboelige og inspirerende."

img2