AltImg1

Dulux Painters Academy & SOS Børnebyer i Indonesien

Partnerskabet mellem AkzoNobel og SOS Børnebyer i Indonesien begyndte i maj 2017 med lanceringen af YouthCan!, der er et initiativ fokuseret på at få unge i arbejde.

AltImg2

Et inspirerende program

 

Partnerskabets målsætning er at drive forandring gennem uddannelse og renovering af boliger, samt at skabe flere jobmuligheder for de unge. I Indonesien startede de forskellige Dulux Painters Academy-workshops i august og inkluderede farvelære og vidensopbygning, samt forskellige maleteknikker fra basismaling til dekorativ- og teksturmaling.

AltImg3

Brugbar viden & de bedste deltagere

 

Gregor Hadi Nitiharjo (nationaldirektør for SOS Børnebyer i Indonesien) sagde: "Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med AkzoNobel om at forbedre vores unge menneskers chancer, så de kan bluve selvstændige voksne. Det passer rigtig godt sammen med vores mål om at sikre, at alle børnene i vores varetægt og derefter er klar til at håndtere konkurrencen på arbejdsmarkedet. Dulux Painters Academy leverer så professionel oplæring og viden, at de vil have gavn af den fremover". Sidst på dagen blev de tre elever, der bedst havde mestret teknikkerne fra dagens workshops, anerkendt.

AltImg3

Langtidsholdbare indtryk

 

Deltager i oplæringen, Devita Natalia, 19 år og marketingstuderende ved Politek KPP,, sagde: "Det har været en øjenåbner for mig at være med i de her workshops, og jeg er opsat på at udforske den her mulighed mere, særligt med mit marketingstudie. Der er masser at lære, når det kommer til farve og maling". Gugum Gumelar, 17 år, som er interesseret i IT, kommenterede: "Jeg havde aldrig hørt noget om farvefremstilling før nu. Jeg glæder mig til at bruge det, Dulux Painter Academy har lært mig, på mit værelse og gøre brug af det på computeren i skolen".

AltImg2