AltImg1

Nye farver til SOS Børnebyer i Nigeria

Som del af det globale "Lad os male"-initiativ har AkzoNobel og CAP Plc. (distributør) indgået partnerskab med SOS Børnebyerne i Nigeria, for at give lokalsamfundet uddannelse og give 25 unge menneskers liv nye farver og øge deres jobmuligheder.

AltImg2

Undervisning & renovering

 

I 2017 bestod partnerskabet af en omfattende maleruddannelse, leveret af Dulux Painters Academy, samt renovering og fornyelse af en bygning i SOS Børnebyen i Ejigbo, som fik en gennemgående overhaling.

AltImg3

Vi skaber farverige oplevelser

 

Ved vores event i SOS Børnebyens Socialcenter i Ejigbo pointerede Mrs. Omolara Elemide (administrerende direktør, CAP Plc), at beslutningen om at give uddannelse i lokalsamfundet og et nyt look til socialcentret var resultatet af virksomhedens ønske om at skabe farverige oplevelser for underprivilegerede lokalsamfund gennem farver og uddannelse, for dermed at gøre livet bedre for de unge.

AltImg4

Tilfredsstillende & givende

 

Mrs. Omolara Elemide tilføjede også: "Vi har uddannet 25 af SOS Børnebyers unge mennesker til at være selvstændige, ved hjælp af Dulux Painters Academy-platformen. Workshoppens næste del går ud på at arbejde sammen med de uddannede unge om at forynge flere rum i SOS Børnebyerne med farver". SOS Børnebyernes nationale direktør, Mr. Eghosa Erhumwunse, sagde, at partnerskabet har været tilfredsstillende og givende for alle parter.

 

AltImg5