AltImg1

SOS Børnebyen i Sydafrika bliver lysere

Vores ansatte var blevet inspireret til at forbedre unge menneskers liv og gøre en forskel, så de tilbragte dagen i landsbyen og bragte lys og liv til private hjem med et friskt lag maling i Johannesburg, Sydafrika, til Mandela Day.

AltImg2

Inspireret af Mandela

 

"Når man har været vidne til den kærlighed, Nelson Mandela havde til børn, var det kun passende at hylde Mandelas minde ved at skabe et varmt miljø, der fremmer børns udvikling, i SOS Børnebyen", sagde Nathalie Sweeney, marketingdirektør i Dulux Sydafrika. SOS Børnebyen drager omsorg for børn, som har- eller er i fare for at miste forældre, ved at give dem et hjem og mulighed for at opbygge vedvarende relationer i en familie. Det har aldrig været let at forandre børns liv, men vi er her for at gøre vores bedste for at hjælpe de her unge mennesker.

AltImg3

Bedre liv ved hjælp af maling

 

"Vi forstår den stærke, transformerende kraft, maling kan have, og vi ville bidrage til børnenes generelle velbefindende. Farver spiller ikke kun en vigtig rolle i et rums almene æstetik, den kan også påvirke ens humør og indstilling, og de rigtige farver kan endda stimulere et barns udvikling," forklarede Sweeney.

AltImg4

Vi ændrer liv én landsby af gangen

 

Ennerdale-landsbyen var den første af sin slags, der lev etableret i landet i 1984, og består af 16 huse, der sammen danner en del af den familiebaserede omsorgsmodel, som SOS Børnebyerne står for. Den er en af otte landsbyer i landet. Udover at male landsbyen i Ennerdale, donerede Dulux og maling til det samfundsbaserede program, SOS Børnebyerne kører i nærheden af deres Rustenburg-landsby.

AltImg5