AltImg1

Vi sætter farve på SOS Børnebyen i Sao Paulo, Brasilien

Som del af det verdensomspændende "Lad os male"-initiativ har AkzoNobel og Coral indgået partnerskab med SOS Børnebyerne i Brasilien, for at give lokalsamfundet uddannelse, der inkluderede maling og uddannelse i preofessionelle færdigheder, samt uundværlig praktisk erfaring for 19 unge mennesker.

Erhvervsforberedende partnerskab for de unge

 

SOS Børnebyer og AkzoNobel er del af det globale YouthCan!-projekt, og AkzoNobel annoncerede det brasilianske partnerskab ved dimissionsfesten for de 19 deltagere i São Paulo den 22. november. Projektet fokuserer på unge mellem 18 og 24 år, og hovedformålet var at sætte fokus på problemet med ungdomsarbejdsløshed og gøre en mærkbar forskel gennem uddannelse af lokalsamfundet og renovering af de unges boliger. Hele projektet blev også støttet af SESIs (Industrial Social Service) Mauá-afdeling.

AltImg2

Uddannelse for en lysere fremtid

 

Nitten unge brasilianere fra SOS Børnebyen São Bernardo do Campo (São Paulo) gennemgik et omfattende uddannelsesprogram i 2017, udviklet og leveret af de professionelle fra AkzoNobel og lærere fra SESI Mauá. Over ni ugers læring (og rigtig meget sjov!) gennemførte deltager mange forskellige moduler, såsom: portugisisk, matematik, iværksætteri, personlig udvikling, professionel organisationsudvikling, bæredygtighed og malerundervisning.

AltImg3

Fra læring til praksis

 

Da deltagerne havde lært alle de nødvendige færdigheder, blev denne del afsluttet med en dimission i november. "Efter dimissionen vil dygtige unge kunne omsætte det, de har lært i AkzoNobels og SESIs klsseværelser, til praksis. YouthCan! er et vidtrækkende transformationsprojekt. Det placerer unge mennesker på markedsmarkedet og forvandler sociale rum ved hjælp af farver, hvormed forholdet mellem mennesker og deres bymiljøer fornys", sagde Fernando Domingues, marketingdirektør i Latinamerika for AkzoNobel Decorative Paints.

AltImg4