Har du et par ting, du ikke kan skille dig af med?

Hvad er dit kæreste eje? Måske en gammel dåse, et sjovt postkort eller en smuk vase? Hvorfor ikke bruge dine yndlingsting som udgangspunkt for din boligindretning.

Bliver du inspireret i din yndlingsbutik?

Tag billeder af ting, du gerne vil eje fra modebutikker til loppemarkeder, saml på sider fra brochurer og udprint materiale fra hjemmesider. Lægger du det hele sammen, har du et overordnet billede af din foretrukne stil

Har du en ven med god stil?

Vi har alle prøvet at beundre en vens eller et familiemedlems hjem og ønsket, at vi kunne genskabe looket. Lav en liste over de ting, du ønsker i dit hjem, som for eksempel en sofa i køkkenet, hvor du kan hygge dig med vennerne eller et skrivebord ved vinduet. Få disse idéer realiseret i din bolig.

Har du en ven med god stil?

Vi har alle prøvet at beundre en vens eller et familiemedlems hjem og ønsket, at vi kunne genskabe looket. Lav en liste over de ting, du ønsker i dit hjem, som for eksempel en sofa i køkkenet, hvor du kan hygge dig med vennerne, eller et skrivebord ved vinduet. Få disse idéer realiseret i din bolig.

Hvilke farver tiltrækker dig?

Når du skal vælge farver til dit hjem, er det vigtigt at indsnævre dine valgmuligheder. Begynd med at samle billeder eller prøver af de farver, du kan lide. Frasortér herefter, til du står tilbage med én farvepalet. Køb prøvedåser, mal dine vægge og lev med farverne i en periode for at se, om de virkelig passer til dig.

Hvor kan du lide at slappe af?

Restauranter og hoteller er indrettet på en måde, der bare indbyder til afslapning. Hvis du har et stamsted, hvor belysningen er perfekt, møblerne er behagelige, og indretningen er stilfuld, hvorfor så ikke stjæle looket? Tag nogle billeder og skab et mood board, du kan bruge som reference, når dit drømmerum skal realiseres.