Hvornår skal du bruge varme hvide farvetoner?

Hvis du ønsker at skabe en indbydende atmosfære, skal du vælge varme hvide farvetoner, der indeholder lidt rødt eller gult. Disse nuancer skaber en blid og afslappende atmosfære, så de er ideelle farver til soveværelser og stuer. Da varme hvide farvetoner er gode til at reflektere lys, er de også velegnede til nordvendte værelser, som ofte har mindre naturligt lys end sydvendte værelser.

Hvornår skal du bruge kølige hvide farvetoner?

Kølige hvide farvetoner har blå, grå eller grønne undertoner, hvilket gør dem friske og rene. For et roligt og moderne look kan du prøve kølige hvide farvenuancer til at skabe stærke silhuetter og skarpe linjer. Du vil opdage, at de også er alle tiders til fremvisning af slående tilbehør og kunst.

Kølige hvide farvetoner er nyttige i små værelser, da de har den effekt, at væggene trækkes tilbage, så lokalet forekommer større. De neutraliserer også strålende lys og er derfor særdeles velegnede til værelser med masser af sol, især i syd- og østvendte værelser.

Bland hvide farvetoner for et sofistikeret look

Hvis du føler dig dristig, hvorfor så ikke prøve at kombinere varme og kølige hvide farvetoner: Kølige hvide vægge og et varmt hvidt bord, gulv og bord skaber den perfekte baggrund for udsmykkede møbler, slående tilbehør og et smukt tæppe. Dette skaber en klassisk sammensætning, der overrasker med dens sofistikerede simplicitet.