Den perfekte baggrund

En neutral farve er en farve, der fungerer som en diskret baggrundsnuance, og som let kan kombineres med andre kraftigere farver. Det gør neutrale farver til alle tiders tomme lærred for din kreativitet, hvormed din kunst og arkitektoniske kvaliteter får chancen for at stråle.

En neutral farvesammensætning kan være alt fra lyse neutrale farvetoner, såsom cremefarvet og hvid, til mørkere nuancer, såsom chokoladebrun eller koksgrå.

Bryd med traditionen

Traditionelle, neutrale nuancer omfatter gråbrun, muskatnøddebrun og sandstensrød. Men her er der brugt en gråbrun lavendelblå tone som en neutral baggrund i dette soveværelse. Her er forskellige toner af samme farve blevet lagdelt rundt om i værelset med pragtfulde, mørke lavendelblå puder og et smukt, lyst lavendelblåt sengetæppe. Dekorative præg i harmoniserende guldnuancer og varme, rustrøde nuancer fuldender den elegante sammensætning.

Stjæl idéen

Følg disse trin til at genskabe en lignende stil: • Prøv at bruge en farveprøve med fem forskellige toner af den samme farve. • Inddel herefter værelset i lag med forskellige nuancer på vægge, træværk og møbler. • Sæt prikken over i'et ved at tilføje andet tilbehør i harmoniserende nuancer, som er tæt på din primære nuance på farvehjulet. Du vil nemt kunne skabe en smuk farvesammensætning ved at bruge neutrale farvetoner som en grundfarve.