Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Change starts here

Bæredygtighed

 

Vi bestræber os på at skabe produkter, som kan være med til at gøre verden til et bedre sted. Det er vores mål, at mindst en fjerdedel af vores produkter i 2020 vil være bedre for både dig og miljøet sammenlignet med alternativerne på markedet. Dermed kan du male løs med god samvittighed.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan være med til at skabe en mere farverig verden, og hvordan vi kan hjælpe dig med at gå en lysere fremtid i møde..

Kompromisløs kvalitet

AltImg1

For os er det at lave kvalitetsprodukter og gøre en positiv forskel for kloden to sider af samme sag. Derfor foretager vi også fornuftige valg omkring alt, der kommer i vores produkter, fra energi og vand til de råstoffer, der bruges til hver eneste bøtte maling. Ydermere genererer vi mindre fabriksaffald og bruger mindre brændstof på at få malingen ud til forbrugeren.
 

Alt med måde

AltImg2

Når du vælger at bruge kvalitetsmaling fra Nordsjö, vil du opdage, at du kan anvende mindre maling og stadig opnå et fantastisk resultat. Mindre maling betyder færre anvendte ressourcer - og du får en mere slidstærk finish.

Ny maling, frisk luft

Vi finder også på nye, smarte måder at gøre vores malinger bedre for indeklimaet. For eksempel har vi ved at erstatte opløsningsmidler, som traditionelt bruges til malingsfremstilling, med vand forbedret luftkvaliteten for os alle og fået luften til at dufte renere.

Mindre emballage

Når vi foretager emballageændringer, bestræber vi os på at sikre, at den nye emballage anvender færre materialer end den foregående. Ydermere vil de materialer, vi anvender, ikke blot stamme fra genbrugsmaterialer, men også være nogle, der kan genbruges igen efter dit malerprojekt.

Farverige samfund

Vi bruger farver og ressourcer på at gøre en positiv forskel for folk over hele verden. Let's Colour-projektet er engageret i at fornye rum og skabe en mere farverig verden ved at donere maling til forskellige lokalsamfunds malerprojekter. Vores ansatte giver også en hånd med og hjælper frivilligt med oprydning eller maling. Læs mere om Let's Colour her.

Mere slidstærk

Vi arbejder også på at gøre vores malinger vaskbare med længere holdbarhed, så du slipper for at male så tit.

PDF version

 

Fetching the data, plz wait..