Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Change starts here

En positiv indvirkning på dig, dit hjem, samfundet og planeten

Vi er på en mission for at ændre den måde, vi maler på, så vi sikrer, at vi gør alt, hvad vi kan, for at reducere påvirkningen af planeten med innovative produkter og løsninger. Vi bygger bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør, hvilket vil hjælpe med at gøre en positiv forskel for dig, dit hjem, dit samfund og den bredere verden, hver gang du maler.

Beskyt dit hjem

Vi arbejder hårdt på at udvikle produkter, der hjælper med at reducere CO2-udledningen ved at reducere de flygtige organiske forbindelser (VOC), der bruges i dine maleprojekter, samt malinger, der beskytter overflader i længere tid, og malinger, der bruger vedvarende materialer.

Skyer på en blå himmel

GØR DET BÆREDYGTIGT

Udforsk de initiativer og de produktvalg, der vil gøre en forskel - ikke bare for dit hjem, men for vores planet.

Fra nul-affaldsambitioner til bedre genbrugsinitiativer - vi sætter bæredygtighed i centrum for alt, hvad vi gør. Se, hvordan vi bringer denne vision til live, og udforsk de innovationer, der vil hjælpe dig med at reducere dit miljømæssige fodaftryk.

Let´s Colour

Vi tror på, at maling kan bruges til at skabe forandring ved at styrke fællesskaber, ændre adfærdsmønstre og gøre opholdssteder mere underholdende, livfulde og behagelige.

Med langtidsholdbare overflader

Hvis du vælger det rigtige produkt og den mest holdbare maling til dit hjem indvendigt og udvendigt, forlænger du levetiden af dit maleprojekt, så du ikke behøver at male så ofte og får det til at holde længere.

Med digitale værktøjer

Vores teknologiske innovationer er designet til at hjælpe dig med at spare tid og penge, men de reducerer også spild ved at forhindre dig i at købe mere maling, end du har brug for, såsom vores Paint Calculator eller vores farve Visualizer-app.

Farver indlæses...