Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Skab et hjem, der føles godt

Gør dit hjem til et gladere sted at bo. Vælg farver, der er smukke, forbedrer dit humør og øger din families velvære i hjemmet.

At leve lykkeligt med farver

Vi elsker den følelse af glæde, som et nyt lag maling kan give, ikke bare fordi det opfrisker et rums udseende, men fordi det også kan ændre den måde, du føler for rummet. Vores farveeksperter sammensætter paletter fulde af smukke farver, der lyser op i atmosfæren, byder dig velkommen og gør dit hjem til et fristed. Tænk på, hvordan et soveværelse der er malet i luftige, rolige nuancer er mere befordrende for en god nats søvn, eller hvordan du elsker at blive hængende i en stue malet i glade farver. 

Vi ved, at uanset hvor tilfredsstillende slutresultatet måtte være, kan det føles skræmmende at gå i gang med et nyt indretningsprojekt. Det er derfor, Nordsjö tilbyder forskellige typer maling, der passer til alle behov. Vælg mellem vandige formler, der tørrer hurtigere og sparer dig tid, og som har en mindre indvirkning på miljøet, eller maling, der holder længere, så du ikke behøver at male så ofte.

Vælg produkter med en positiv forskel

Når det gælder indretning, er det ikke kun meningsfulde farver og produkter, der er nemme at påføre, der kan øge dit velbefindende. At vælge produkter, der er mindre skadelige for dit hjemmemiljø og for verden omkring os, er en anden.

Alle vores malinger er veganske, og på tværs af alle formuleringer har Nordsjö arbejdet hårdt på at bevæge sig væk fra opløsningsmiddelbaserede malinger og introducere flere vandbaserede produkter. Spor af opløsningsmidler fra tidligere i forsyningskæden kan ofte findes i malinger, og derfor vil vi aldrig påstå, at vores malinger er 100% fri for opløsningsmidler. Men alle Nordsjös indendørs emulsionsmalinger er vandbaserede og indeholder mindre VOC (flygtige organiske forbindelser), så de producerer mindre emission og har mindre lugt. Det betyder renere luft, mens du indretter, og også en renere løsning for planeten.

Henter dataene, vent venligst...