Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Gør det bæredygtigt

Udforsk de initiativer og de produktvalg, der vil gøre en forskel - ikke bare for dit hjem, men for vores planet. Fra nul-affaldsambitioner til bedre genbrugsinitiativer - vi sætter bæredygtighed i centrum for alt, hvad vi gør. Se, hvordan vi bringer denne vision til live, og udforsk de innovationer, der vil hjælpe dig med at reducere dit miljømæssige fodaftryk.

Vores mission

Som en bæredygtig virksomhed er det vores mission at skabe en lysere fremtid for branchen, for vores kunder og for verden. Vores "People. Planet. Paint."-løfte berører alt, hvad vi gør. "People" henviser til den måde, vi styrker vores medarbejdere og vores lokalsamfund på. For "Planet" minimerer vi miljøpåvirkningen fra vores aktiviteter; vi har forpligtet os til at halvere CO2-udledningen fra hele vores forsyningskæde inden 2030. I øjeblikket bruger alle vores anlæg i Norden 100% vedvarende elektricitet.

Når det kommer til "maling", så arbejder vi hårdt på at skabe banebrydende løsninger og give dig et bredere udvalg af mere bæredygtig maling og produkter til overfladebehandling. Målet er selvfølgelig at gøre det nemt for dig at finde bæredygtige valg, når du indretter - uanset om det er at vælge maling, der holder længere (da du køber mindre maling sjældnere) eller maling med lavere kulstofindhold, og derfor mindre skadelig for miljøet.

Hvad vi gør for at mindske spild, genbruge og genanvende

I årtier har vi også arbejdet på at mindske påvirkningen fra vores emballage ved at strømline vores design for at reducere materialeforbruget og tilbyde det rigtige udvalg af størrelser, der passer til dine projekter. I 2025 planlægger vi at sikre, at alle vores plastemballageformater indeholder mindst 50% genanvendt materiale.

Køb kun den mængde du har brug for

Det er selvfølgelig fornuftigt at tænke på at købe mindre maling ved ikke at overvurdere den mængde maling, du har brug for fra starten. Før du går i gang med dit maleprojekt, kan du besøge vores hurtige og nemme malingsberegner for at finde ud af, hvor meget maling du skal bruge. Så køber du ikke mere, end det du har brug for - det er et praktisk værktøj, der hjælper dig med at spare penge og mindske din miljøpåvirkning ved dine projekter.

Henter dataene, vent venligst...