Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Beskyt dit hjem

Pas på dit hjem både inde- og udendørs – så holder det sig pænt i længere tid. Få dit næste projekt til at holde hele vejen med vores innovative, slidstærke produkter. 

Holdbar farve

Når du har gjort dig umage med at fikse et rum - og når du er glad for din make-over - er det vigtigt at vide, at farven og finishen holder. Derfor fokuserer vi på at tilbyde en række malinger, der er produceret ved hjælp af teknologi, der sikrer langvarig ydeevne. Det betyder, at du ikke behøver at male om så ofte - hvilket er godt nyt for dig og også godt for miljøet.

Vi finder også på nye, smarte måder at gøre vores malinger bedre for indeklimaet. For eksempel har vi ved at erstatte opløsningsmidler, som traditionelt bruges til malingsfremstilling, med vand forbedret luftkvaliteten for os alle og fået luften til at dufte renere.

Vidste du, at…

...det for eksempel betyder 97 procent mindre klimabelastning at male køkkenskabene i stedet for at købe nye?

 

Kompromisløs kvalitet

For os er det at lave kvalitetsprodukter og gøre en positiv forskel for kloden to sider af samme sag. Derfor foretager vi også fornuftige valg omkring alt, der kommer i vores produkter, fra energi og vand til de råstoffer, der bruges i hver eneste spand med maling. Ydermere genererer vi mindre fabriksaffald og bruger mindre brændstof på at få malingen ud til forbrugeren.

Alt med måde

Når du vælger at bruge kvalitetsmaling fra Nordsjö, vil du opdage, at du kan anvende mindre maling og stadig opnå et fantastisk resultat. Mindre maling betyder færre anvendte ressourcer - og du får en mere slidstærk finish.

Colour tester

Vores farvetester med maling og ruller i ét er den nemmeste måde at prøve en ny farve på - direkte på væggen. Bare den rigtige mængde maling, og der er ikke brug for værktøj.

Henter dataene, vent venligst...