Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Sæt farve på fantasien på børneværelset
Af og for børnene

9 av 10 barn får ikke selv bestemme hvordan deres rom skal se ut. Det synes vi er synd for det innebærer jo at vi mister barnets fantastiske tanker og ideer. Samtidig forstår vi at ønskemål fra de små ikke alltid er fullt ut realistiske, så det gjelder å finne en bra balanse. Og det er akkurat som Drømmerommet tilbyr - en bro mellom barnets fantasi og hjemmets forutsetninger. Kult, spennende og barnlig gøy helt enkelt. Prøv selv!

Sådan gør i
  1. Download og print en eller flere sider af malebogen. Alle sider er også samlet i en fysisk malebog som kan fåes i din Nordsjö butik.

  2. Ved at male farver og mønstrer på vægge og lofte, samt evt. tegne sin egen indretning, skaber barnet sit eget drømmeværelse – som ellers kun har eksisteret i fantasien.

  3. Aflever barnets tegning til personalet i din Nordsjö butik. Personalet tolker den vision som barnets tegning viser, og kommer herefter med anvendelige tips og inspiration. Du og dit barn kan selvfølge også helt selv tolke tegningen og idéerne, hvis I hellere vil det.

    God fornøjelse! 
Målarbok A4

Nu er det tid til at lytte til børnenes stemme

En ny undersøgelse viser at 9 ud af 10 børn ikke er med til at vælge indretningen af deres eget værelse. Med ’Drømmeværelset’ vil vi gøre det nemmere for børnene at formidle deres ønsker.

Bornenes farvekort

Hvor kan du købe maling og farve til drømmeværelset?

 

Farver indlæses...