Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
En kombination af bløde farver til at skabe et pigeværelse med ballontema
08.1 Pigeværelse med ballontema

4 idéer til smukke pigeværelser

Se vores favorittemaer, så du kan give pigeværelset et inspirerende nyt look

Der er ingen grænser for børns fantasi. Så hvorfor skulle pigeværelset være anderledes? Lad hende blive forbløffet over den magi, du kan skabe med vores smukke farvepalet. Det er et look, som din lille pige vil elske – ingen adgang for drenge!

Himmelrum

Hvorfor kun bruge én farve, når du kan bruge mange? Sæt gang i din lille piges fantasi ved at fylde hendes værelse med forskellige nuancer og figurer. Det gælder om at finde komplementærfarver – lilla, blå, lyserød – der fungerer sammen i stedet for at overdøve hinanden. Overført til neutrale vægge med stencil skaber de maksimal effekt på selv den mindste plads. Tilsæt candyfloss-skyer og luftballoner til en malerisk stemning, og lad dig føre op, op, op og væk!

Se vores "gør det selv"-video for at skabe dette look.

Hvilke farver?
Light Marseille
Sparkling Calais
Dazzling Marseille
Clear Montrouge
Misty Marseille

Gør det nemt at gøre rent efter leg med vores vaskbare og robuste Easy2Clean-maling med innovative smudsafvisende egenskaber

Kombiner lyserød med neutral

Kombiner lyserød med neutral på børneværelset
08.2 Lyserødt værelse

Tænker du lyserød til prinsesseværelset? Brug en farveflade på alle fire vægge for at få et look, der er blødt og piget. Brug pink som kontrast til neutrale accessories for at fremhæve. Naturmaterialer og hvid finish gør underværker.

Hvis du vil sende et tydeligt stilistisk signal uden at male hele værelset i lyserøde nuancer, kan du vende effekten om. Vælg neutrale vægge i bløde og dæmpede grå nuancer, og suppler med fine lyserøde accessories.

Download Visualizer-appen for at se, hvordan pink eller neutral vil se ud på væggene i pigeværelset.

Hvilke farver?
Clear Marseille

Vælg en perfekt violet

Prøv at indrette med violet for at få et alsidigt pigeværelse
08.3 Violet pigeværelse

Leder du efter noget andet end lyserød? Violet er et smukt alternativ til at indrette et pigeværelse. Denne nuance er perfekt, når din datter vokser, da du nemt kan sætte den sammen med forskellige accessories, f.eks. bløde, rød-hvide tern for et ekstra hyggeligt rum.

Se, hvordan denne farve ser ud på din datters vægge med Visualizer-appen.

Hvilke farver?
Glowing Versailles

Skab en opdelingseffekt med dristige farver

Prøv dristige farver på pigeværelset for at få et stilfuldt nyt look
08.4 Dristige rød-hvide vægge

Kan din datter lide store farver? Vær ikke bange for at prøve dem, men gør det sparsomt på et værelse. Fra brandbilsrød til smaragdgrøn – vær sikker med en dristig palette ved kun at male en del af væggene. Kontrast med ren hvid for et look, der forbliver frisk og bevarer en følelse af plads. Maling tilovers? Lav finurlige former og mønstre med en skabelon på den hvide del for ekstra sjov.

Se, hvad du ellers kan gøre med dit barns yndlingsfarver Yndlingsfarver til børneværelset.

Hvilke farver?
Mystical Nice

Hvis du kender din farvepalet og har brug for nogle interessante ideer til at få mest muligt ud af dit rum, kan du kigge på vores fire måder at bruge striber på 4 måder at bruge striber på i børneværelset.

Henter dataene, vent venligst...