Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

4 måder at bruge Årets Farve 2018 fra Nordsjö på i dit soveværelse

Find ud af, hvordan du kan bruge Årets Farve 2018 fra Nordsjö til at skabe forskellige stemninger i dit soveværelse

Vil du gerne vide, hvordan du kan forvandle dit soveværelse med de nyeste farver? Farveeksperterne i vores globale æstetiske center har afsløret et nyt udvalg af farvepaletter, som alle er baseret på Heart Wood – Årets Farve 2018 fra Nordsjö. Dyp penslen i en af disse fire idéer fra farvepaletten, og opdag forskellige måder Heart Wood kan bruges på i dit hjem.

1. Det rolige rum

Heart Wood handler om at skabe en beroligende stemning i dit hjem. Det gør den til den ideelle farve til dit soveværelse. Ved at kombinere Heart Wood med nuancer af mørkeblåt, ler og kaffe, tilføres rummet straks en følelse af ro. Hvis du har et fokusområde, f.eks. et skrivebord eller et toiletbord, hvorfor så ikke fremhæve det med et grafisk design?

Hvilke farver?
Heart Wood, B1.08.37, D5.06.68 og W9.10.13

Her er vores hurtige guide til at male en oval cirkel

2. Det hyggelige rum

Skab et hyggeligt rum ved at kombinere Heart Wood med en blød lyserød
Hyggeligt lyserødt rum

Hvis du leder efter farveidéer til at skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse, kan du kombinere Heart Wood med blide lyserøde nuancer. Ved at kombinere denne palette med forskellige plysstoffer gør du rummet endnu mere hyggeligt.

Hvilke farver?
Heart Wood, E0.03.72 og B7.25.50

3. Det energigivende rum

Kombiner grøn med Heart Wood for at skabe et energigivende rum
Et energigivende grønt rum

Giv dig selv et frisk pust af energi ved at kombinere Heart Wood med livlige grønne og gule nuancer. Hvorfor ikke prøve at male kraftige lodret striber på væggen ved hjælp af disse friske farver for at skabe et rum, der siger, så er det op og i gang?

Hvilke farver?
Heart Wood, G5.19.40 og H1.11.70

4. Det afslappede rum

Brug blå og Heart Wood til at skabe et afslappende rum
Et afslappede blå rum

Hvis du ønsker en ubekymret farvekombination til dit soveværelse, kan du kombinere Heart Wood med neutrale farver og mørke nuancer af skifferblå. Denne palette er utrolig let at bruge og passer til mange hjem, så leg med farveblokke og kontrastvægge. Hvis du bruger detaljer af naturmaterialer som f.eks. bomuld, vil resultatet føles beroligende og afslappet.

Hvilke farver?
Heart Wood, CN.00.70 og S2.13.39

Inspireret?
Se, hvordan nye farvepaletter kan forvandle dit rum med Nordsjös Visualizer-app

Farver indlæses...