Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Mal geometriske figurer for at gøre børneværelsets hjørner lysere
03.1 Geometrisk hjørne

4 måder at bruge geometriske figurer på i børneværelset

Skab et iøjnefaldende børneværelse med geometriske figurer

Det kræver ikke en universitetsgrad i matematik at få skarpe linjer og iøjnefaldende motiver på væggen. Faktisk tværtimod. Så hent noget malertape, og vær kreativ. Bliv inspireret af vores smukke geometriske designs, og se, hvor nemt det er med vores "gør det selv"-video. Det er den perfekte måde at give børneværelset mere karakter.

Spejlmotiver

Du kan stadig være subtil med store, lyse figurer. Fokuser på et enkelt hjørne i et værelse, og afspejl de motiver og nuancer, du finder i møblerne for at opnå et komplementært look. Bløde, afdæmpede vægge er mest velegnede til dette og får dine kreationer helt op at ringe.

Hvilke farver?
Bright Valence og Dusky Cognac

Børn er børn, og sommetider har dine vægge brug for lidt ekstra beskyttelse. Så hvorfor ikke prøve vores vaskbare og robuste Easy2Clean-maling med innovative smudsafvisende egenskaber?

Dristig og lys

Mal farverige geometriske figurer på væggene i børneværelset.
03.2 Farverige geometriske figurer på væggene

Brug dette trick til at lave en speciel væg på børneværelset, der åbner rummet mellem seng og loft. Uanset hvilke farver du vælger til sektionerne, skaber vinklerne en illusion af mere plads. Det er ikke videnskab, men det er smart!

Hvilke farver?
Glowing Rochefort, Dark Grasse, Clear Miramas og Intense Montpellier

Vil du prøve en anden figur? Se vores idéer til brug af cirkler på børneværelset 4 måder at bruge cirkler på i børneværelset.

Leg med mønstre

Giv hylder og accessories på børneværelset et helt nyt look med sjove geometriske figurer
03.3 Geometriske figurer med tape

 

Brug malertape til at skabe en sjov og lys væg på børneværelset – en perfekt måde til at give hylder og accessories et helt nyt udtryk. Marker blot dine ønskede figurer på væggen med tape, påfør et par lag farve til hver, og fjern tapen for at afsløre dit mesterværk.

Hvilke farver?
Mystical Nice og Deep Dijon

Ønsker du flere tips til indretning med linjer? Bliv inspireret af vores idéer til, hvordan du kan bruge striber på børneværelset 4 måder at bruge striber på i børneværelset.

Stik til søs

Skab et havtema på børneværelset med geometriske figurer
03.4 Havtema på børneværelset med geometriske figurer

 

Sæt sejl på de syv verdenshave ved at genskabe havstrømmen. Zigzag din vej over midten af en væg med tape, mal derefter den øverste halvdel himmelblå og den nederste halvdel mørkeblå. Fuldend værket med et ægte kystmiljø fra modelbåde til flotte muslingeskaller. Ohøj sømand!

Hvilke farver?
Light Cognac og Intense Dijon

Se, hvor nemt det er at lave geometriske figurer med vores korte "gør det selv"-video.

 

Henter dataene, vent venligst...