Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Mal lodrette striber for at opdele et fælles børneværelse
01.1 Lodrette striber på børneværelset

4 måder at bruge striber på i børneværelset

Find ud af, hvordan du kan bruge simple striber til at skabe et kreativt og farverigt rum, som dine børn vil elske.

Uanset om du vil sende et tydeligt signal med kontrastfarver, lodret opdeling af et rum til søskende eller blot berolige med bløde nuancer – så er striber en alsidig og sjov måde til at skabe mere liv i børneværelset.

Læs videre for at få nogle gode idéer, og se en kort "gør det selv"-video om, hvordan du maler simple striber.

Variation med lodrette linjer

Hvis dine børn deler et rum, og de ønsker sig forskellige farver, kan du bruge striber til at skabe en stilfuld opdeling af rummet. Det giver begge søskende deres eget rum i rummet.

Hvilke farver?
Mystical Rochefort
Bright Marseille
Illuminated Nice

Inspireret? Se, hvordan du skabe striber på en simpel måde med snor og kridt.

Et kreativt hjørne

Skab et lektiehjørne på børneværelset med grønne striber
01.2 Lektiehjørne med grønne striber

Skær et stykke ud af dit barns værelse med en fed stribe for at skabe et kreativt værksted til barnet. Hvorfor ikke bruge resterne til at give møblerne matchende farver?

En grøn nuance i et kreativt hjørne kan både skabe energi og fornyelse – de perfekte rammer til at udvikle barnets kunstneriske evner!

Har du lyst til at prøve andre figurer? Prøv at se, hvad du kan gøre med cirkler 4 måder at bruge cirkler på i børneværelset og geometriske figurer 4 måder at bruge geometriske figurer på i børneværelset.

Hvilke farver
Deep Cognac
Glowing Lyon
Soft Valence
Dazzling Toulouse

Al vores maling fås i den vaskbare og robuste Easy2Clean-maling. Med sine innovative smudsafvisende egenskaber er den helt perfekt til børneværelset. Her kan du se, hvor robust den er!

Et læsehjørne med en snert af drama

Mal en stribe i et hjørne af børneværelset for at skabe en læsekrog
01.3 Stribet hjørne på børneværelset

Alle børn elsker godnathistorier, så skab et puttehjørne til den særlige hyggestund. Vælg en farve eller to, som skiller sig ud fra væggen. Hvis du har neutrale vægge, skal du vælge en lys farve, og hvis du har mørke nuancer, skal du vælge noget lyst. Resultatet? Et iøjnefaldende mønster, der giver dybde og skaber et perfekt sted, hvor i kan krybe sammen.

Hvilke farver?
Dazzling Marseille
Dazzling Antibes
Intense Grasse
Bright Calais

Har du brug for idéer til valg af farver? Se vores hurtige guide om yndlingsfarver på børneværelset Yndlingsfarver til børneværelset.

En simpel stribe

Lav en simpel stribe på væggen i børneværelset
01.4 En simpel stribe

Trænger børneværelset til en opfriskning? Et farvet bånd gennem rummet er effektivt i både maling og tid, og mere skal der ikke til for at forvandle et værelse. Møbler i matchende farver eller andre accessories giver ekstra liv.

Fra små rum til at overholde et budget – se vores tips og tricks til at skabe inspirerende børneværelser. Inspirerende indretningsidéer til børneværelset.

Hvilke farver?
Dusky Dijon
Illuminated Dijon

Hvis du gerne vil arbejde med striber på et andet niveau, kan du se, hvordan du kan skabe et biltema med vores skabeloner til download.

Henter dataene, vent venligst...