Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Skab et børneværelse med biltema til din dreng med striber og skabeloner
07.1 Drengeværelse med biltema

4 strålende idéer til drengeværelset

Find ud af, hvordan du giver drengeværelset et inspirerende nyt look med ét af vores sjove temaer

Skal du i gang med at male et drengeværelse? Vær dristig. Ved at bruge simple tapeteknikker, geometriske mønstre, skabeloner og en palet af strålende farver kan du skabe et energifyldt og inspirerende rum, som din dreng vil elske.

Nuancer, der giver baghjul

Uanset om de kører rundt på en bane eller transporterer legetøj, kan drenge bare ikke få nok af biler. Med en kombination af friske, energifyldte farver og nogle stilfulde skabeloner kan du skabe en vej på væggen. Gør plads for et børneværelse med fuld fart på.

Hvilke farver?
Clear Lyon
Illuminated Paris
Sparkling Calais
Glowing Bordeaux
Clear Cognac

Vi har udsat vores Easy2Clean-maling med innovative smudsafvisende egenskaber for en test. Se, hvordan den klarede sig her. Perfekt til børneværelser!

Et minieventyr

Se, hvor nemt det er at skabe et børneværelse med eventyrtema til din dreng
07.2 Eventyrtema til drengeværelset

Tag naturen med indenfor med denne dristige idé til børneværelset. Med en palette af grå og gule nuancer skabes bjerge med smart brug af malertape. Og til solen? Tilføj kun streger! Du bliver overrasket over, hvor nemt det er at forvandle hjørnet af et værelse til en lejr for små opdagelsesrejsende.

Se vores video med de simple trin, der skal følges for at skabe dette look.

Hvilke farver?
Dark Sarcelles
Clear Calais
Sparkling Calais
Bright Calais
Illuminated Montpellier

Flot med simple farver

Brug et simpelt farveskema til at skabe et unikt og modigt look på drengeværelset
07.3 Drengeværelse i lyse farver

Vil du ikke lægge dig fast på et bestemt tema? Du kan skabe et sejt nyt look til drengeværelse ved blot at bruge dristige, lyse farver. Prøv at male væggene i levende blå eller limegrønne farver, og mal derefter et bord, eller genopfrisk nogle hylder med en komplementær nuance. Det er en nem vej til et værelse, der er sjovt, fuldt af energi og helt unikt.

Har du lyst til at prøve klassiske farver med kant? Se vores idéer til brug af yndlingsfarver på børneværelset Yndlingsfarver til børneværelset.

Hvilke farver?
Shiny Cognac
Misty Cognac
Glowing Fontaine

En helt med nuancer

Det er sjovt og nemt at male børneværelset med et superheltetema
07.4 Drengeværelse med superheltetema

Det er tid til at redde dagen med denne super idé til børneværelset. En baggrund af dyb himmelblå, sorte bygninger og eksplosioner af lysegult skaber en flot skyline. Så uanset om de svinger sig fra bygning til bygning eller flyver hen over himlen, er dette værelse det perfekte sted, hvor drenge kan redde dagen.

Se, hvordan du kan skabe denne skyline som en sidegevinst.

Hvilke farver?
Glowing Cognac
Mystical Calais
Glowing Montpellier
Bright Calais

Har du lyt til at prøve noget lidt nemmere? Se, hvordan cirkler 4 måder at bruge cirkler på i børneværelset kan bruges til en nem forvandling af børneværelset.

Henter dataene, vent venligst...