Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

5 fremragende indretningsidéer, der stimulerer din babys indlæring

Børneværelset er meget andet end blot et sted at sove. Sæt gang i din babys fantasi med vores gode idéer til farver, som er med til at udvikle børn.

“Jeg har læst, at visse farver kan styrke barnets koncentrationsevne. Kan I foreslå nogen farver eller mønstre, vi kan bruge i børneværelset, så vi giver vores barn en god start?”

Ifølge undersøgelser foretaget af Nordsjö mener ca. 40 % af vordende forældre, at et stimulerende miljø har en positiv indvirkning på deres babys kognitive udvikling.

Vi påstår ikke, at jeres barn vil blive et geni, bare fordi I maler børneværelset i en bestemt farve. Men omgivelser som er visuelt interessante kan helt sikkert påvirke udviklingen af barnets koncentrationsevne og nysgerrighed.

Vil I vide mere? Se vores gode idéer til hvordan man kan bruge farver i børneværelse.

Farver, som ligger i den varme ende af spektret, menes at stimulere kroppen og sindet, så det er værd at tænke over valget af farvetema til børneværelset.
Mal det rødt

Brug lidt farvepsykologi

Farver, som ligger i den varme ende af spektret, menes at stimulere både krop og sjæl, så det er værd at tænke over hvilke farver du burger i børneværelset.

Klar orange menes f.eks. at stimulere interaktion og kommunikation, mens sarte gule nuancer kan hjælpe på koncentrationsevnen. Man mener, at mere intense gule nuancer endda kan stimulere hukommelsen.

Men der kan dog også være nogle ulemper. Varme, stærke farver menes at kunne overstimulere små babyer, hvilket kan være et problem, når det bliver tid til en lur. Leg med forskellige nuancer og farvestyrker, og afbalancer varme farver med køligere nuancer for at tilføje en beroligende tone og få det bedste fra begge verdener.

Hvilke farver?

Illuminated Nice
Glowing Grasse
Mystical Grasse

I de første uger efter fødslen ser din baby alt i sort/hvid, så striber eller mønstre i kontrastfarver er en fantastisk måde at stimulere den visuelle udvikling på.
Mal et mønster på væggen

Leg med mønstre

I de første uger efter fødslen ser din baby alt i sort/hvid, så striber eller mønstre i kontrastfarver er en fantastisk måde at stimulere den visuelle udvikling på.

Hvorfor ikke male en lille del af væggen ved babysengen med striber og mønstre i sort/hvid, så der er noget spændende at kigge på? Du kan nemt erstatte sort og hvid med klare farver, når barnet er lidt ældre og kan se farver.

Hvilke farver?

Mystical Calais
Arctic Light

Når du bruger ord og bogstaver i din babys værelse, får det med det samme personlighed.
Børneværelse med alfabettema

Bokstavlig talt

Ord og bokstaver som dekoration er en let måde at give børneværelset et personligt præg.

Du kan bruge en skabelon til at male tal og bokstaver øverst på væggen, så dit barn har noget spændende at se på når det ligger i sengen. Et alternative til at male direkte på væggen kunne være bokstaver og tal i træ.

Brug kroge til at hænge dem op, så kan du flytte rundt på bokstaverne og danne nye ord hver dag.

Hvilke farver?

Misty Lyon

Introducer et stænk af naturens magi i børneværelset med dette enorme bogtræ – et nemt maleprojekt, der kan overstås på en eftermiddag.
Et naturinspireret børneværelse

Helt naturlig

Slip lidt natur og magi ind i børneværelset med dette imponerende bogtræ – et nemt maleprojekt, der kan overstås på en eftermiddag.

Tegn ganske enkelt omridset af et træ på væggen med en blyant eller et stykke kridt, brug en lille pensel til at male kanten op, og udfyld resten med en rulle.

Derefter kan du tilføje små, skinnende, røde æbler, et par dyr fra skoven eller måske en fugl – slip fantasien løs, så gør din baby det samme!

Hvilke farver?

Illuminated Fontaine

Tænd din lille nyes rejselyst ved at male et farverigt verdenskort i børneværelset.
Farver inspireret af verden

Udforsk verden

Væk rejselysten hos dit barn ved at male et farverigt verdenskort i børneværelset.

Kort kan fås i alle slags farver, former og størrelser, så du kan sikkert finde et, der passer til jeres indretningsstil.

Tips

Hvis du gerne vil skabe en iøjnefaldende farveeffekt, men er usikker på, hvilke farver du skal vælge, kan du bruge appen Nordsjö Visualizer som giver et realistisk indtryk af, hvordan rummet vil se ud, efter det er malet.

Henter dataene, vent venligst...