Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

5 trin til et børneværelse med westerntema

Genskab det vilde vesten i din babys børneværelse med en varm farvepalet og aztekertryk – et drømmetema, der gør en forskel.

“Vi kan godt lide idéen om at skabe et børneværelse med et westerntema, men vi er ikke sikre på, hvor vi skal starte, eller hvordan vi vælger et farvetema. Hjælp!”

Traditionelle børneværelser er skønne, men hvis I har lyst til at prøve noget lidt anderledes, kan I overveje at vælge et unikt tema til jeres babys værelse.

Vi har her valgt et westerntema for at vise, hvordan I kan gøre, men I kunne sagtens vælge en anden idé og anvende de samme grundlæggende principper.

Så hvad venter I på? Hop i sadlen, og følg disse fem enkle trin til et sjovt børneværelse med et farvetema, der er perfekt til jeres lille cowboy eller cowgirl:

Uanset hvilket tema I vælger, er det vigtigt at vurdere det overordnede farveskema og beslutte, hvilke farver I skal købe for at opnå den stil, I ønsker.
Farveskema med westerntema

1. Vælg et farvetema

Uanset hvilket tema I vælger, er det vigtigt at vurdere det overordnede farveskema og beslutte, hvilke farver I skal købe for at opnå den stil, I ønsker.

Når det er tid til at vække det tørre, barske landskab i det vilde vesten til live, så se efter varme røde farver og orange toner, der fungerer godt mod en sandfarvet baggrund.

I kan vælge at male den øverste halvdel af væggene i en lysere tone – f.eks. himmelblå eller gul som solnedgangen – og den nederste halvdel jordfarvet terrakotta. Start med at male den lyseste farve, så hvis der dryppes lidt, er det nemmere at dække, når I maler den nederste halvdel.

Hvis I ikke er sikre på, hvordan I skal vælge en farve, så kan I prøve at eksperimentere med forskellige farver ved hjælp af appen Nordsjö Visualizer.

Hvilke farver? Deep Grasse, Misty Antibes, Clear Cognac og Clear Melun

Til det vilde vesten kan du bruge store kaktusser, vilde heste, fjer, bue og pil, men slip bare fantasien løs.
Kaktusskabelon til børneværelse

2. Skab et fokuspunkt

Når I har malet baggrunden, er det tid til at male et fokuspunkt ved hjælp af en vægmaling, skabelon eller mærkat, der illustrerer det valgte tema. Til det vilde vesten kan I bruge store kaktusser, vilde heste, fjer, bue og pil, men slip bare fantasien løs. Søg online efter skabeloner, eller få gang i kreativiteten, og design nogen selv!

Få den autentiske westernstil ved at gå efter møbler i naturligt træ.
Markant væg i orange og gul

3. Skab en rustik følelse med træfarvede toner

Få den autentiske westernstil ved at gå efter møbler i naturligt træ.

Eller opnå en mere farverig oplevelse ved at vælge nogle farver fra vægmaleriet, og mal stoleben og skabslåger i samme farve for at samle stilen.

Hvilke typer farver? Clear Melun, Illuminated og Mystical Roubaix

Din baby kommer til at bruge meget af sin tid puttet i sin seng, så gør noget ud af sengetøjet og de bløde tekstiler, du vælger.
Tilbehør til børneværelse med westerntema

4. Tilbehør

Din baby kommer til at bruge meget af sin tid puttet i sin seng, så gør noget ud af sengetøjet og de bløde tekstiler, du vælger.

Et farverigt tæppe med tern eller aztekertryk sætter scenen for westerntemaet, og hvis du er fingernem, kan du lave dine egne og skabe matchende pudebetræk og enkle gardiner med samme tema.

En lille tipi er et fantastisk indslag og vil give dit barn noget at fokusere på, når han eller hun leger på gulvet.
Wigwam i børneværelset

5. Et par afsluttende detaljer

Hvis I har plads til det, kan I øge wowfaktoren med et par ekstra effekter. En lille tipi er et fantastisk indslag og vil give dit barn noget at fokusere på, når han eller hun leger på gulvet.

Fuldend stilen med et imiteret koskind, som en giver en autentisk fornemmelse, læg nogle bløde puder i en lænestol, og brug nuancer, der matcher væggene.

Bedste tip Få dit vægmaleri eller skabelonen til at stå ud fra baggrunden ved at bruge en blank maling. Det skaber en fantastisk kontrast, også selvom du ikke har brugt klare farver, som måske kunne overstimulere din baby.

Henter dataene, vent venligst...