Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

6 selskabelige farvepaletter, der giver stuevæggene nyt liv

Disse varme og indbydende farveidéer får dig til at føle dig hjemme.

“Min stue virker lidt slidt og er ikke særligt indbydende. Hvordan kan jeg gøre den til et rum, hvor man har lyst til at opholde sig?”

Er du træt af at vise dine falmede farver på stuevæggene frem? Du er ikke alene. Mere end en fjerdedel af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af Nordsjö fortalte, at de ikke er stolte af deres indretning og rigtig gerne ville friske de falmede farver på væggene op.

Heldigvis er det lettere, end du måske tror, at give din stue nyt liv. Disse indbydende farvepaletter hjælper dig med at forvandle en trist stue til et indbydende rum - perfekt til at invitere gæster eller slappe af med familien.

 

En glædesstrålende orange sprudler af vitalitet og er den ideelle farve til at friske en glansløs opholdsstue op.
Opholdsstue med glimt af orange

 

1. Udadvendt orange

En glædesstrålende orange sprudler af liv og er perfekt til at friske stuen op.

Hvis du vælger en enkelt vægfarve, så vælg en afdæmpet nuance, der ikke bliver for dominerende. Hvis du gerne vil opnå et mere dristigt look, kan du vælge en livlig mandarinfarve til et centralt område i opholdsstuen – f.eks. indersiden af en dør eller væggen omkring et vindue.

Hvilke farver

Illuminated Nice

 

Der er intet så rart og hyggeligt som en neutral palet, hvis blot balancen er på plads.
Varm, neutral opholdsstue

 

2. Hjemlige, neutrale farver

Der er intet så rart og hyggeligt som en neutral palet, hvis blot balancen er på plads.

Mal dine vægge i en dyb, grågrøn nuance for at skabe en varm, omsluttende effekt. Hvis du vil undgå, at det hele bliver for mørkt, kan du prøve at male væggen bag din sofa i en mørkere farve og vælge lysere nuancer til resten af rummet. Fuldend indretningen med masser af behagelige puder og tæpper i lækker fløjl og kraftig strikket uld – perfekt til weekendhygge med familien!

Hvilke farver

Bright Paris og Restful Le Havre

 

Frisk gul signalerer glæde og optimisme. Brug denne farve til at give dine vægge i opholdsstuen et strejf af solskin, som giver smil på læben.
Solskinsgul opholdsstue

 

3. Solskinsgul

En rrisk gul signalerer glæde og optimisme. Brug denne farve til at give dine vægge et strejf af solskin, som giver smil på læben.

Hvis du går efter klare, dristige farver, kan du afbalancere dem med rolige, neutrale farver som f.eks. mellemgrå. Sarte toner af citronsorbet gør sig fantastisk sammen med grønne eller blå pastelfarver.

Hvilke farver

Mystical Montpellier og Misty Calais

 

Kraftige juvelfarver, som f.eks. smaragdgrøn, er perfekte, hvis du vil opnå et markant udtryk i din opholdsstue.
Smaragdgrøn opholdsstue

 

4. Smaragdgrøn

Kraftige juvelfarver, som f.eks. smaragdgrøn, er perfekte, hvis du vil opnå et markant udtryk i din stue. Kombiner med klare, hvide lofter og træværk, og find tilbehør som f.eks. forgyldte lamper og spejle for at forstærke farvepalettens luksuriøse følelse.

Hvilke farver

Dark Valence

 

Hvis du gerne vil opnå den hyggelige og betryggende følelse fra en mørkere palet uden at gå hele vejen med sort, så kan gunmetal eller mørkeblå være det perfekte farvevalg.
Mørkt malet opholdsstue

 

5. Midnatsblå

Er du ikke bange for mørket? Hvis du gerne vil opnå den hyggelige og betryggende følelse fra en mørkere palet uden at gå hele vejen med sort, så kan midnatsblå eller mørkeblå være det perfekte farvevalg. Desuden er det en perfekt baggrund for iøjnefaldende, markante farver – f.eks. klar gul og lyserød giver kant – og det gør din opholdsstue både levende og hyggelig.

Hvis du synes, at Intense Dijon er for kraftig at bruge på alle væggene, kan du vælge en lysere grå på væggene og give palette ekstra dybde ved at bruge en mørkere nuance på døre, vindueskarme eller andre arkitektoniske detaljer.

Hvilke farver

Intense Dijon

 

En fyldig, varm rødbrun vil forvandle din opholdsstue til et indbydende rum, som du kan være stolt af at vise frem for dine gæster.
Rød opholdsstue

 

6. Rødbrunt

En fyldig, varm rødbrun vil forvandle din stue til et indbydende rum, hvor det er en fornøjelse at have gæster på besøg.

Med strejf af både orange og brun giver denne let dæmpede farve også masser af hygge, særligt om aftenen, når den oplyses af en dæmpet belysning.

Kombiner med træmøbler for at forstærke den rustikke følelse, eller opnå en mere sofistikeret stil med indfarvet læder.

Hvilke farver

Deep Antibes

 

Tips

Vil du have et smugkig på, hvordan dit rum vil se ud, når det er malet? Med Nordsjö Visualizer-appen app kan du se farven på dine vægge, inden du griber til pensler og ruller.

Henter dataene, vent venligst...