Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

7 farvetemaer, der kan få væggene i soveværelset til at sitre

Et sjovt og flirtende farveskema til soveværelset behøver ikke at betyde blomster og flæser. Gør væggene mere inspirerende med vores romantiske farveidéer.

“Vores vægge i soveværelset er kedelige og trænger til en opfriskning. Kan I foreslå nogle farveidéer, der sætter gang i fantasien?”

Er der kedeligt i soveværelset? Du er ikke alene! Ifølge undersøgelser foretaget af AkzoNobel føler mere end 60 %, at de føler sig uinspireret af deres nuværende farveskema i soveværelset. Men sådan behøver det ikke være!

Nordsjö-farveeksperterne har sammensat nogle romantiske farveidéer for at få woweffekten tilbage på væggene i soveværelset

 

Bløde røde eller lyserøde farver med jordbrune undertoner eller nuancer af bær er beroligende for øjnene og virker sofistikerede.
Blødt lyserødt og neutralt soveværelse

 

1. Blød rød med neutrale farver

Iøjnefaldende rød signalerer passion og følelse, men alt for intens brug på væggene i soveværelset kan overstimulere sanserne. Bløde røde eller lyserøde farver med jordbrune undertoner eller nuancer af bær er beroligende for øjnene og virker sofistikerede. Uanset hvilken farve du vælger, vil selv en lille smule rød være iøjnefaldende, så brug den i afmålte doser som en accentfarve, og kombiner med cremet hvid for at mindske intensiteten.

Hvilke farver
Restful Cannes og Light Marseille

 

Du kan få et romantisk soveværelse med en moderne kant ved at male væggene i en fyldig kobberfarve eller en mørk nuance af guld.
Soveværelse i metallisk guld

 

2. Metalliske farver

Du kan få et romantisk soveværelse med en moderne kant ved at male væggene i en fyldig kobberfarve eller en mørk nuance af guld. Kobberagtige farver, der indeholder glad orange eller jordfarver, giver noget varme til mørke områder, og glimtende guld er nem at holde af og fungerer godt sammen med andre farver. Fuldend skemaet på en sofistikeret måde med blød belysning fra lyskilder med et lavt watt-tal.

Hvilke farver
Dark Grasse og Deep Miramas

 

Kombinationen af blussende lyserød og stålgrå er en interessant måde at gøre soveværelset fint på, uden at det bliver sukkersødt.
Gråt og lyserødt soveværelse

 

3. Grå og blussende lyserød

Kombinationen af blussende lyserød og stålgrå er en interessant måde at gøre soveværelset fint på, uden at det bliver sukkersødt. Brug mørk, tingrå og støvet lyserød som kontraster for at opnå et voksent look, eller kombiner lyse, grå nuancer med en mere lys og klar lyserød for at skabe en sjov, urban fornemmelse.

Hvilke farver
Misty Cannes, Shiny Le Havre og Sparkling Cannes

 

Bløde, drømmeagtige, blå farver er af gode grunde et populært valg til soveværelset: Disse beroligende, optimistiske farver har vist sig at være gode for søvnen, virke afslappende og sænke blodtrykket.
Blåt og gult soveværelse

 

4. Blå og okkergul

Bløde, drømmeagtige, blå farver er af gode grunde et populært valg til soveværelset: Disse beroligende, optimistiske farver har vist sig at være gode for søvnen, virke afslappende og sænke blodtrykket. Hvis du vil gå efter en mere original og elegant version af dette klassiske farveskema, kan du skrue en smule ned for udtrykket og kombinere en mørkere blå nuance med okkergul. Mange er nervøse for at eksperimentere med mørkere farver, men de kan være utroligt behagelige. Og indenfor soveværelsets fire vægge har du den perfekte mulighed for at prøve noget nyt.

Hvilke farver
Dark Montpellier og Dark Cognac

 

En af de nemmeste måder at få romantikken ind i soveværelset på er at blande en palet med bløde, delikate farver. Det giver et eksklusivt, underspillet og afbalanceret look.
Violet og gråt soveværelse

 

5. Violet og vit

En af de nemmeste måder at få romantikken ind i soveværelset på er at blande en palet med bløde, delikate farver. Det giver et eksklusivt, underspillet og afbalanceret look. Hviskende vit som baggrund er et godt udgangspunkt, og accenter som violet eller lavendel giver et friskt, moderne soveværelse, der er tidløst og appellerende. Brug tilbehør som spejle, der reflekterer lyset, til at fuldende farveskemaets æteriske fornemmelse.

Hvilke farver
Intense Montrouge

Brug Original Panel lak at opnå et hvidt transparente væg.

 

Glem ikke de neutrale farver, når du udtænker et blødt og drømmeagtigt farveskema til soveværelset. En palet med afdæmpede farver, der indeholder varme, jordagtige toner, er en sofistikeret måde at opnå et romantisk look på.
Neutralt soveværelse

 

6. Afdæmpet og interessant

Glem ikke de neutrale farver, når du udtænker et blødt og drømmeagtigt farveskema til soveværelset! En palet med afdæmpede farver, der indeholder varme, jordagtige toner, er en sofistikeret måde at opnå et romantisk look på. Gør det moderne ved at bruge forskellige nuancer i lag, og giv modspil ved at male loftet klart hvidt, så du opnår den ønskede effekt.

Hvilke farver
Restful Sarcelles, Soft Calais og Sparkling Calais

 

Efterlign den luksuriøse følelse fra et eksklusivt hotel med en palet af rige, lilla farver. Lilla er både betagende og dyster og kan være vanskelig at ramme balancen med, men med den rigtige kombination af komplementærfarver kan farven være utroligt behagelig.
Lilla soveværelse

 

7. En palet med lilla

Efterlign den luksuriøse følelse fra et eksklusivt hotel med en palet af rige, lilla farver. Lilla er både betagende og dyster og kan være vanskelig at ramme balancen med, men med den rigtige kombination af komplementærfarver kan farven være utroligt behagelig. Kombiner blomme og brombær med lysere farver, f.eks. mauve, og hold møblementet neutralt for at undgå et alt for overvældende look.

Hvilke farver
Deep Marseille og Intense Versailles

 

Bedste tip Nøglen til at forstærke intimiteten i dit soveværelse er at vælge farver fra den varme del af farvespektret. Varme farver giver en følelse af, at væggene trækkes tættere sammen, så du får skabt en hyggelig, indbydende følelse, der inviterer til at lægge sig tæt sammen.

Er du stadig ikke sikker på, hvilke farver du skal vælge? Download Nordsjö Visualizer-appen for at se en øjeblikkelig, digital visning af, hvordan rummet kan komme til at se ud, når det er færdigt.

Henter dataene, vent venligst...