Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

9 langtidsholdbare farvetemaer til børneværelser

Skab et tidløst farvetema på børneværelset, som du og din lille nye vil elske.

“Jeg er bekymret for, at min lille nye vokser ud af børneværelset for hurtigt. Kan I anbefale nogle farvekombinationer, der fungerer, selvom børnene bliver lidt større?”

Børn vokser hurtigt op. Det ene øjeblik maler du børneværelset babyblåt, og næste øjeblik har du en tumling bevæbnet med farvekridt og sine helt egne indretningsidéer.

Ifølge en undersøgelse foretaget af AkzoNobel indrømmer over en tredjedel af forældrene, at de bruger for mange penge på at indrette deres børns værelser, så det giver god økonomisk mening at finde et langtidsholdbart farvetema.

Disse ni klassiske farvekombinationer giver mulighed for, at farvetemaet på børneværelset kan udvikle og tilpasse sig, ligesom din baby.

Blågrøn er et muntert valg til en babys soveværelse, og farven kommer virkelig til sin ret, når du kombinerer den med varme farveaccenter – især fungerer gul, orange og lyserød godt.
Maling med blågrøn

Helt igennem blågrøn

Blågrøn er et muntert valg til en babys soveværelse, og farven kommer virkelig til sin ret, når du kombinerer den med varme farveaccenter – især fungerer gul, orange og lyserød godt.

Alsidigheden betyder, at du kan udskifte tilbehør og dermed skabe en helt ny stil uden at skulle male hele rummet igen.

Hvilke farver? Misty Valence og Dusky Valence

Grå og gul er den ultimative, kønsneutrale farvekombination og fungerer lige så godt på en babys soveværelse som på en teenagers.
Gråt og gult børneværelse

Grå og gul

Dette er den ultimative, kønsneutrale farvekombination og fungerer lige så godt til en baby som til en tumling.

Vælg afdæmpede nuancer for at få en blød, indbydende stil, eller skru op for intensiteten med lidt mere kant, som appellerer til ældre søskende.

Hvilke farver? Clear Calais og Glowing Grasse

Denne klassiske kombination ser fantastisk ud som en del af et vintage-inspireret farvetema komplet med blå vimpler.
Blåt børneværelse med røde accenter

Rød og blå

Denne klassiske kombination ser fantastisk ud som en del af et vintage-inspireret farvetema komplet med blå vimpler.

Kølige blå vægge afbalancerer kraftige, røde accenter i træværk, møblering og tilbehør. Gå efter en kridtagtig blå, der nemt kan kombineres med andre farver, efterhånden som barnet bliver ældre.

Hvilke farver? Glowing Dijon og Illuminated Antibes

Et velvalgt neutralt farveskema går aldrig af mode. Det vigtigste er at få det til at føles så hyggeligt som muligt med flere lag af forskellige teksturer lige fra uldne puder og bløde tæpper til umalede møbler i træ.
Et hyggeligt, neutralt børneværelse

Hyggelige, neutrale farver

Et velvalgt neutralt farveskema går aldrig af mode. Det vigtigste er at gøre det så hyggeligt som muligt for din baby med flere lag af forskellige teksturer lige fra uldne puder og bløde tæpper til umalede møbler i træ.

Du kan opnå en ekstra hyggelig stemning ved at male en eller flere af væggene i en dyb, varm grågrøn tone.

Hvilke farver? Misty Melun og Restful Roubaix

Stænk af pastelblå, grøn, gul og lyserød kan se forfriskende moderne ud, afhængigt af hvor meget du bruger.
Neutralt børneværelse med farverige accenter

Pasteleffekter

Pastelfarver behøver ikke være sukrede. Stænk af pastelblå, grøn, gul og lyserød kan virke forfriskende og moderne, og afhængigt af, hvor store mængder du bruger, fungerer de lige så godt til drenge som til piger.

Prøv at male skuffer, skabsdøre og træværk i forskellige pastelnuancer, og lad dem stå op mod lyse, hvide vægge.

Hvilke farver? Shiny Antibes og Soft Dijon

Her er en perfekt kombination, som du aldrig går fejl af. Den skaber en luftig, maritim følelse, men fungerer både i en bylejlighed og en hytte ved havet.
Blåt og hvidt børneværelse

Blå og hvid

Her er en fredfyldt farvekombination, som du aldrig går fejl af. Den skaber en luftig, maritim følelse, men fungerer både i en bylejlighed og en hytte ved havet.

Dyb blå og hvid er flot og iøjnefaldende, men let at blive træt af med tiden, så vælg en beroligende, dæmpet blå nuance, der også er feminin nok til en lille piges værelse.

Hvilke farver? Restful Dijon og Sparkling Calais

Monokrom er måske ikke det mest oplagte valg til et børneværelse, men det kan se overraskende legesygt ud.
Sort og hvid kan være en legesyg sammensætning

Sort og hvid

Monokrom er måske ikke det mest oplagte valg til et børneværelse, men det kan se overraskende legesygt ud. Hvis du holder dig til sort og hvid, kan du frit eksperimentere med så mange mønstre, som du vil, lige fra polkaprikker til zebrastriber.

Som en ekstra sjov detalje kan du male en væg eller et par skabsdøre med tavlemaling. Når dit barn så på et senere tidspunkt får nogle yndlingsfarver, kan I nemt pifte stilen op med nogle klare accenter.

Hvilke farver? Dazzling Calais og Sparkling Calais

Grøn er drømmefarven til et alsidigt soveværelse til en baby. Det er tilpas beroligende til at sikre en god nattesøvn, men også opkvikkende nok til at understøtte koncentrationsevnen.
Hold det grønt

Grøn og grøn

Grøn er drømmefarven til et alsidigt soveværelse til en baby. Det er tilpas beroligende til at sikre en god nattesøvn, men også opkvikkende nok til at understøtte koncentrationsevnen – helt perfekt, når dit barn begynder at tale.

Brug flere lag af forskellige grønne nuancer på vægge, træværk og tilbehør. Undgå, at farvetemaet bliver overstimulerende, ved at bruge de mest livlige toner som accenter.

Hvilke farver? Illuminated Lyon og Illuminated Fontaine

Et mangefarvet tema er den sikre metode til at sørge for, at dit barn aldrig kommer til at kede sig på sit soveværelse.
Alle regnbuens farver

Regnbuefarvet

Et mangefarvet tema er den sikre metode til at sørge for, at din baby – og senere hen din tumling – aldrig kommer til at kede sig på sit soveværelse.

Skønheden ved at lade sig omslutte af en lang række farver er, at indretningen med tiden kan udvikle sig uden problemer, og du kan lægge til og trække fra i farvetemaet, efterhånden som barnet vokser og ændrer sin smag.

Hvilke typer maling? Glowing Antibes, Illuminated Cognac og Dazzling Toulouse

Bedste tip

Brug en holdbar maling, der kan tørres af med en klud, så den kan modstå slid og kruseduller, som ikke kan undgås på et børneværelse.

Henter dataene, vent venligst...