Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Børneværelse i harmoni

Da Viktoria skulle male datteren Julies værelse faldt valget på den varme og hyggelige farve Dusky Sarcelles.

Viktoria Holmgren arbejder som influencer, freelance stylist samt fotograf, og bor i en by udenfor Umeå med sin mand og to børn. Viktorias største interesse er indretning, foto og styling, og på hendes blog, lovelylife.se/viktoriaholmgren og instagramkonto @viktoriaholmgren får vi mulighed for at følge en masse inspirerende projekter!

Muldvarpe-farvet vægge, et skab der er en tand mørkere og en rosagrå garderobe

Hjemme i Julies værelse har Viktoria valgt farver som går tone-i-tone, hvilket er med til at skabe et roligt og harmonisk indtryk. Farverne kombinerer hinanden rigtig godt og resultatet bliver ofte virkelig fint hvis man vælger at farvesætte sine rum med farver som går tone-i-tone med hinanden. Det handler helt enkelt om at give farverne i værelset en samhørighed, at skabe en helhed istedet for at skabe kontraster.  

Væggene er malet med vores skønne helmatte vægmaling Ambiance Xtramatt i farven Dusky Sarcelles. Dusky Sarcelles en en utrolig varm farve, som går over i de brun/gulrøde/grå farver. Vil du se om farven passer til dit hjem? En enkel måde at prøve farven på din væg, er med en Colour Tester. Læs mere her.

De to skønne antikke skabe, som er købt på et loppemarked, malede Victoria med vores matte Træ og Metal maling Ambiance Superfinish i farven Deep Sarcelles og Restful Melun. At male et loppefund og gamle møbler er en forholdsvis enkel måde, at give et værelse et nyt look på. Læs mere om hvordan du enkelt maler dine møbler her.

Sats på detaljerne

Her giver vimpel-spillet og detaljerne på skabet virkelig det lille ekstra pift. Skabet giver samtidig plads til god opbevaring, noget man altid har brug for i børnenes værelser. Det man ikke vil have står fremme, gemmer man ganske enkelt bag dørene og nogle få velvalgte detajler for lov til at stå fremme. På den måde vil værelset ikke opleves som rodet men blive mere harmonisk.

Prøve-male

Det er altid en god idé at prøve-male en del af væggen, for at se hvordan farven passer i præcis det værelse man har planer om at male. Der er meget som kan påvirke en farve og den kan ændre udseende alt efter hvilke andre farver som allerede findes i værelset, på fx. indretningsdetaljer og på gulvet, samt efter det naturlige indslip af lys samt af kunstig belysning.

Vil du se om farven Dusky Sarcelles passer hjemme hos dig? Prøve-mal farven med Colour Tester som er i en  innovativ forpakning med maling og mini-ruller i ét. Klik din Colour Tester hjem direkte til postkassen her.

Det har aldrig været mere enkelt at vælge farve! Læs mere om Colour Tester her og hvilke andre farver den findes i.

Henter dataene, vent venligst...