Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Børneværelse til stilbevidste rollinger

Hjælp dine børn med at vælge en farvepalet, der også vil fungere i takt med, at de bliver ældre.

"Hvordan vælger jeg nogle farver, som mit barn ikke straks bliver for gammelt til?"

Børn skifter smag omtrent lige så tit, som de skifter skostørrelse. Derfor er det en god idé at male deres værelse i alsidige farver, der også vil fungere i takt med, at de bliver ældre.

Disse klassiske farvekombinationer vil appellere til både børn og teenagere.

Klare gule og grå farver kan have en stor effekt, og de vil derfor være et godt valg til en teenager, der ønsker at udtrykke sig selv.
Med gul kan du skabe et alsidigt teenagevaerelse

1) Gul og grå

Klare gule og grå farver kan have en stor effekt, og de vil derfor være et godt valg til en teenager, der ønsker at udtrykke sig selv.

Du bør dog vælge bløde farvenuancer, som vil fungere godt til et beroligende, kønsneutralt børneværelse.

Pastelfarver går aldrig af mode, og de skaber en beroligende atmosfære, der er perfekt til et soveværelse. Sammensætter du dem med omtanke, kan de endda fungere lige godt til både drenge og piger.
Bornevaerelse i pastelfarver

2) Pastelfarvet perfektion

Pastelfarver går aldrig af mode, og de skaber en beroligende atmosfære, der er perfekt til et soveværelse. Sammensætter du dem med omtanke, kan de endda fungere lige godt til både drenge og piger.

Bløde blå farver får et sart, feminint udtryk, når de sættes sammen med hvid. En sart lyserød fungerer til gengæld godt med mere maskuline blå farver eller grå.

Grøn er et forfriskende valg, som også vil fungere lige godt til både piger og drenge.
Giv dit bornevaerelse et frisk pust med farven gron

3) Friske grønne farver

Farven grøn er et forfriskende valg, som også vil fungere lige godt til både piger og drenge. Og for at det ikke skal være løgn, øger grøn også koncentrationen, så denne farve er det perfekte valg for de børn, der laver lektier på deres værelse.

Hold dig til sarte, afslappende farvenuancer på væggene, og giv så værelset et ordentlig skud energi med stærke grønne kontrastfarver.

 Neutrale farver behøver ikke være kedelige. Brug dem som baggrund for din øvrige farvepalet og tilføj stærkere farver via sengetøj og værelsets øvrige indretning. Hermed vil du opnå et muntert og ungdommeligt udtryk.
Giv neutrale farver et interessant saerpraeg

4) Fleksible neutrale farver

Neutrale farver behøver ikke være kedelige. Brug dem som baggrund for din øvrige farvepalet og tilføj lyse farvestrøg via sengetøj og værelsets øvrige indretning. Hermed vil du opnå et muntert og ungdommeligt udtryk.

Neutrale farver gør det også let at opdatere et værelses udtryk uden at behøve at male om. Du skal blot udskifte den øvrige indretning, når din teenagedatter bliver træt af babylyserød, eller din søn ikke længere sværger til holdfarverne hos sit yndlingsfodboldhold.

Tavlemaling giver din indretning et sjovt og legende udtryk - og så er den endda også praktisk. Børn kan for eksempel tegne eller øve sig på at skrive.
Skab en sjov indretning med tavlemaling

5) Skriften på væggen

Tavlemaling giver din indretning et sjovt og legende udtryk - og så er den endda også praktisk. Mindre børn kan for eksempel tegne eller øve sig på at skrive, mens større børn kan lave lektieoversigter eller lade venner skrive små, sjove hilsener.

Du kan bruge tavlemalingen på et lille stykke af væggen bag sengens hovedgærde eller lave en dramatisk stribe fra gulv til loft på midten af en lang væg.

Anvend Nordsjö Visualizer-app til at vise dine børn, hvordan deres værelse vil se ud, når det er blevet malet.
Hjaelp dine born med at vaelge en farve, de vil elske

Vores bedste tip

Hvis dine børn har svært ved at vælge en farve og stå ved den, så brug Nordsjö Visualizer-app til at vise dem, hvordan deres værelse vil se ud, når det er blevet malet. På den måde er der større chance for, at de træffer et valg, de vil være glade for mange år (eller i hvert fald måneder!) fremover.

Henter dataene, vent venligst...