Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Back to the roots byMalin

Back to the roots byMalin

Jeg har valgt en meget mørk og harmonisk grøn farve, som både er afslappende og indbyder til tryghed. Jeg har valgt den fordi jeg syntes vi har behov for at komme nærmere naturen. Jeg elsker at være ude i skoven, at dyrke mine planter, og har mange grønne planter hjemme.

Præsentation af blogger: 

Navn: Malin Persson, blogger for Elle Decoration og bor i Malmø, Sverige
Jeg brænder for personlig og tidsløs indretning. På min blog deler jeg de ting som inspirerer mig, projekter i haven, lækker indretning, spændende rejser og en bæredygtig livsstil, som sætter guldkant på hverdagen.

Præsentation af farven: Back to the roots byMalin

Jeg har valgt en meget mørk og harmonisk grøn farve, som både er afslappende og indbyder til tryghed. Jeg har valgt den fordi jeg syntes vi har behov for at komme nærmere naturen. Jeg elsker at være ude i skoven, at dyrke mine planter, og har mange grønne planter hjemme. Denne farve gør det muligt at få den fine, naturlige grønne farve i hjemmet, og man kan male væggen, og bruge møbler og tekstiler i forskellige grønne nuancer. Grøn er en fantastisk farve, fordi der er så mange forskellige fine grønne nuancer, hvilket også gør det svært at vælge én. Men det lykkedes, og jeg valgte denne.

Med alt den tid vi i dag bruger foran computeren og med vores telefoner, så findes der et behov for at finde tilbage til naturen og finde meningen med livet. Den grønne farve gør os afslappede og ved at se på de grønne planter som gror og ved at have hænderne helt nede i jorden kommer vi ligesom tilbage til vores fundament. Jeg er en hestepige, så jeg er opvokset i skovene i det nordlige Skåne, og derfor er det så vigtigt for mig at have den her kontakt med naturen.

Malin Persson maler med farven Back to the roots byMalin

Anvendelse:

Jeg syntes at denne farve er genial til at anvende på møbler. Jeg syntes den vil være ret fin at male møbler med. Et bord som er slidt, hvidt og kedeligt, kan man male med en mørk flot farve og dermed får man et helt andet udtryk. Smukke gamle døre og lister kan også få et flot løft med denne farve.

Hvad betyder farver i indretningen:


Farver er utroligt vigtigt i indretningen. Man kan skabe et helt anderledes udtryk ved at anvende en bestemt farve. Fra det helt klinisk hvide til mere mørke og varme farver som skaber en hyggelig stemning, hvor man har lyst til at slå sig ned.
Generelt kan man sige at der med farver ikke er noget rigtigt eller forkert, og man kan sagtens anvende forskellige farver. Det er dog vigtigt at forstå hvordan de fungerer sammen. Men jeg er selv meget glad for de naturlige, dæmpede og dovne pasteller, især grønne, som får tankerne tilbage til naturen.

Malin Persson maler med grøn farve

Vil du læse mere om alle Malins spændende projekter, så kan du følge hende her;
Blog: https://malin.elledecoration.se/
Instagram: @themalinpersson

Henter dataene, vent venligst...