Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Bedårende badeværelse i et snuptag

Derfor behøver et smukt, spa-lignende badeværelse ikke koste en formue.

"Vi vil gerne sætte badeværelset i vores nye bolig i stand, men vi har ikke råd til at give det den helt store tur lige nu."

I vores seneste globale undersøgelse udtalte en femtedel af alle adspurgte, at istandsættelse af badeværelset var en topprioritet, når en ny bolig skulle forvandles til et rigtigt hjem efter en stressende flytning.

Desværre kan det være dyrt at flytte, så der er ofte ikke mange penge tilovers til bekostelige istandsættelser. Faktisk har 38 % af de adspurgte udskudt arbejde på en ny bolig, da de simpelthen ikke har haft råd til at få det foretaget.

Men hvad er så løsningen? Med maling kan du på en hurtig og overkommelig måde skabe et nyt look i din bolig, som hele familien vil elske. Vores Nordsjö-farveekspert Louise Tod fortæller, hvordan du kan skabe et smukt, spa-lignende badeværelse uden at bruge en formue.

 

Gå din nye bolig efter i sømmene og lav en liste over de ting, som du hurtigt og billigt kan ordne.
Lav en huskeliste til din boligindretning

 

1) Få et overblik over, hvad der skal ordnes

Gå dit nye badeværelse efter i sømmene og lav en liste over de ting, som du hurtigt og billigt kan ordne.

 

2) Hvor kan du tilføje farve?

Er der klinker på dit badeværelse? I så fald kan du med fordel overveje at give loftet en gang maling i en lys farve.

 

3) Er du i tvivl om dit farvevalg?

Med vores Nordsjö Visualizer-app kan du på en sjov og let måde se, hvordan dit badeværelse vil tage sig ud, når det er blevet malet.

Når du har downloadet app'en til din smartphone eller tablet, skal du blot holde enheden op til den væg eller overflade, du ønsker at male, vælge en farve fra Nordsjö-farvepaletten og trykke på den, så vil den straks komme til syne.

 

Grå er en farve, der bliver mere og mere populær ved istandsættelse af badeværelser. Fra den lyseste duegrå til den mørkeste skifer kan du med denne farve let tilføje dit badeværelse et sofistikeret udtryk.
Et stilrent badevaerelse i grat

 

4) Hvilke farver hitter lige nu?

Grå er en meget populær farve til badeværelser i øjeblikket.

Fra den lyseste duegrå til den mørkeste skifer kan denne farve let tilføje dit badeværelse et sofistikeret udtryk.

 

Farven hvid vil sammen med grøn give badeværelset et frisk og luftigt udtryk, mens marineblå vil have en beroligende virkning og hjælpe med at samle en rodet farvepalet.
Skab et beroligende blat badevaerelse

 

5) Vælg stærke farver

Hvis klinkerne på dit badeværelse er hvide eller neutrale, har du den perfekte mulighed for at lege med udtrykket. Prøv at male evt. anden vægplads i en mørkere farve, som du altid har drømt om at afprøve.

Farven hvid vil sammen med grøn give badeværelset et frisk og luftigt udtryk, mens marineblå vil have en beroligende virkning og hjælpe med at samle en rodet farvepalet. En intens nuance vil være ideel til mørke badeværelser og oven i købet gøre dig i godt humør.

 

Vores bedste tip

Udskifter du gamle eller ødelagte klinker, kan du spare penge ved kun at lægge nye klinker på de områder, der kommer i direkte kontakt med vand, for eksempel selve bruseren. På denne måde får du også mere plads at male!

Henter dataene, vent venligst...