Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Stue med vægge malet i en blød pink farve og dobbelt striber

Bring naturens rigdomme ind i dit hjem med varme, naturlige farver

Vores Raw-palet henter inspiration fra rigdommen i naturens designs og råvarer. Halm, hvede, træ-brun - det er farver, der kan give dit hjem en øjeblikkelig smag af den vilde natur. 

Raw-farverne afspejler rigdommen og det kreative potentiale i de naturlige ressourcer og designs, vi ser overalt omkring os. Disse nuancer er inspireret af de varme toner af tørret græs og høstede afgrøder, der kan bringe rige naturlige farver ind i dit hjem, og samtidig ikke overdøver et dekorativt miljø.

I blomsterverdenen er tørrede blomster kendt som ‘everlastings’ og disse toner har også en tidløs følelse. Perfekt til at bringe varme og dybde til et rum, de ser godt ud alene, og brugt i kombination med hinanden eller med Nordsjö Årets farve, Wild WonderTM.

Prøv disse fire dekorative idéer for at bringe Raw-paletten til live...  

Gå efter drama i køkkenet

 

Toner af dyb kanel og muskatnød skaber et dramatisk statement i dette køkkenrum – en effekt, der forstærkes af grafisk malede tern i farven Wild WonderTM. Resultatet er millioner af kilometer fra det sædvanlige hvide køkken vi kender. Her skaber de varme toner og naturlige træenheder et rum, der føles rigt og indbydende.

Hvilke farver?
Dazzling Mandal C3.16.38
Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Køkken med vægge malet i dybe brune farver og ternet mønster

Mal din egen solnedgang i soveværelset

 

Raw-farverne er de perfekte nuancer til at skabe en delt eller stribet væg. Her er en blød orange og subtil pink blevet toppet med Årets farve 2023, Wild Wonder TM for at skabe en solnedgangseffekt. Sammen med rå træpaneler og tilbehør i naturlige materialer giver de soveværelset en rig, varm følelse.

Hvilke farver?
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Ingenious C8.04.67
Nordsjö Brownington Court E2.17.58

Delt væg i et soveværelse, i en kombination af farverne rust-orange, pink og strågul.

Anvend farver der bringer hygge til stuen

 

De mere varme farver i vores Raw-palet er perfekte til at få et rum til at føles hyggeligt. Malet i to brune toner med en stribe af Nordsjö Årets farve, Wild Wonder TM, skaber denne væg en rig baggrund. En træside-væg sammen med et sidebord i kork og møbler i rattan og ler, højner rummets naturlige energi.

Hvilke farver?
Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En vertikal delt væg i en stue, som kombinerer forskellige nuancer af farven brun til den cremefarvet sofa

Vælg tofarvet for en elegant spisestue 

 

Kombinationen af Nordsjö Årets farve, Wild Wonder TM, med lysere toner giver en elegant og harmonisk delt-væg effekt. Denne højtplaceret horisontale linje trækker øjet op og fremhæver rummets højde, samtidig med at den tilføjer en atmosfære af intimitet til spisestuen.

Hvilke farver?
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Taupe Twist G0.10.75
Nordsjö Origami GN.00.85

A two tone wall with a round table and white lampshade.
Farver indlæses...