Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
CamillaAthena Brown malede på børneværelse

CamillaAthena Brown

Jeg har valgt en lidt anderledes farve end jeg plejer. Jeg tror vi vil se meget mere til jordfarver fremover. Jeg syntes at denne farve passer rigtig godt til de trends vi ser nu.

Præsentation af blogger: 

42-årige Camilla er oprindeligt fra Oslo, men er flyttet til byen Sarpsborg. Her bor hun sammen med sine børn på henholdsvis 8 og 10 år.
Hun driver sin egen virksomhed: Camilla Athena Boozt Boligstyling, hvor hun løser opgaver inden for reklame, styling og tager produktbilleder for butikker og virksomheder.
Camilla driver bloggen http://camillaathena.blogg.no/ som handler om interiør og styling. Hun elsker alt med indretning.

Præsentation af farven: CamillaAthena Brown

Jeg har valgt en lidt anderledes farve end jeg plejer. Jeg tror vi vil se meget mere til jordfarver fremover. Jeg syntes at denne farve passer rigtig godt til de trends vi ser nu.

Anvendelse: 

Denne brune farve vil passe godt til olivengrøn, lys brun/beige og orange. Du kan også vælge farver i samme nuance fra hele farvespektret. Den vil være super fin sammen med indslag af nordisk træsorter og grønne eksotiske planter.

Hvad betyder farver i indretningen.

Jeg syntes at farver betyder alt. Og denne farve kan give en lun og hyggelig stemning. Selv er jeg glad for at bruge grå og grøn med lidt indslag af orange og gul. 

CamillaAthena - Farve på drængeværelse

Vil du læse mere om alle Camillas spændende projekter, så kan du følge hende her:
Blog: http://camillaathena.blogg.no/
Instagram: @camillaathena

Læs om Camillas dag i København, da vi havde en kreativ workshop hvor vi skabte Nordic Colours:
http://camillaathena.blogg.no/1507708782_kjbenhavntur_med_nordsj_norge.html

Henter dataene, vent venligst...