Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
CarlaSofieMolgre portræt

CarlaSofieMolge Warm Grey

Ud af utrolig mange lækre farver hos Nordsjö endte jeg til sidst ud med at vælge en lys varm grå farve - Et valg som jeg bestemt ikke fortryder. Med denne farve ville jeg skabe en mere varm og blød følelse i stuen og farven ville tilmed være et rigtig godt supplement til de mange kolde nuancer

Præsentation af blogger: 

Mit navn er Carla Sofie Molge. Jeg er 25 år, og bor i en lejlighed i Aalborg med min kæreste, Jonas. Jeg er uddannet finansøkonom, men har sluppet faget og valgt indretning som min levevej. Jeg ejer og driver derfor i dag bloggen og indretningsfirmaet Molge Decor, hvor jeg både arbejder med privat- og erhvervsmæssig indretning. Mit arbejde er samtidig min hobby, hvor jeg nyder at få lov til at udfolde mig kunstnerisk og samtidig beskæftige mig med design, som er min helt store passion.

Præsentation af farven: CarlaSofieMolge Warm Grey

Ud af utrolig mange lækre farver hos Nordsjö endte jeg til sidst ud med at vælge en lys varm grå farve - Et valg som jeg bestemt ikke fortryder. Med denne farve ville jeg skabe en mere varm og blød følelse i stuen og farven ville tilmed være et rigtig godt supplement til de mange kolde nuancer. Ved at vælge en lys nuance, virker rummet større, hvilket er vigtigt for mig med, da vi har så meget sort i rummet og specielt i forhold til vores store mørkegrå veloursofa, som kræver en farve, der ikke bliver for dyster.

Carla maler vægge i farven WarmGrey

Anvendelse:

Trenden med de grå farver er kommet for at blive. Til forskel fra de kolde farver, som vi tidligere har haft en tendens til at vælge, bevæger vi os mere over til de varmere nuancer i 2018. For at undgå at vælge en kold grå nuance, kan man vælge en farve med en smule gult i. Vægge i nuancer af grå er uden tvivl blevet tidsløse. Det kan dog være noget af en udfordring at finde den perfekte grå nuance, da den ændrer sig med lyset i rummet alt afhængig af hvilket verdenshjørne rummet vender mod. Såfremt rummet lyses op af lys fra nord, vil farven komme til at se koldere ud. Vores stue vender mod nord, hvorfor det har været vigtigt at finde en farve fra den varme farveskala. Hvis rummet derimod vender mod syd, opleves selv neutrale farver som relativt varme.
Farven kan anvendes i stort set alle rum, idet den stadig er forholdsvis lys. Det er dog vigtigt at vælge en farve, der harmonere med de øvrige farver i rummet. Den vil være smuk både i køkkenet, på badeværet og i soveværelset enten som endevæg eller til hele rummet, idet den er så neutral som den er.

CarlaSofieMolge Farve Warm Grey på vægge

Hvad betyder farver i indretningen:

Der er ingen tvivl om at farverne i et rum har en ligefrem kraftfuld indvirkning på os og er altafgørende for, hvordan vi opfatter rummet. Er det varmt, koldt, tungt eller let?
Både farver og lys er basis for selve stemningen i et rum og kan være med til at skabe personlighed og karakter og især maling er en af de mest effektive måder at ændre et rums udseende på og samtidig er det en god måde, at pifte ens interiør og møbler lidt op!

Jeg elsker selv at eksperimentere med farver i indretningen, dog er det især de afdæmpede nuancer, der tiltaler mig mest. Jeg kan nemlig ikke finde ro, hvis der indgår for mange farver i indretningen og især de farverige genstande ender altid med at blive skiftet ud igen. Derfor indgår der kun farver i vores indretning i form af skønne grønne planter, puder, motiver på plakater og enkelte interiørgenstande. Dette gør også, at vi begge bedre kan slappe af, når vi er hjemme fra en ellers stresset hverdag med massere af arbejde.

Jeg elsker at kombinere og benytte mig af forskellige nuancer af grå for at skabe tone i tone looket og netop den varme grå farve vil være fantastisk at tilføje på andet end på væggene. Det har længe været populært at male en enkelt væg eller to i et rum for at skabe kontrast, men jeg tror på at en af 2018’s hotteste trends også bliver at tilføje samme nuance på møblerne, der står op ad væggen.
Ved at tilføje den samme farve på f.eks. vinduer, lister, reoler, køkkenfronter eller på noget helt femte vil man hurtigt skabe et stemningsfuldt udtryk, der er både gennemført, eksklusivt og roligt på en og samme tid.

Carla maler reol

Projektet:

Jeg har malet vores ene væg i stuen og reolen der står opad væggen, har også fået en tur med samme farve. Væggen har før været under malerpenslen og står nu igen for skud. Jeg har nemlig en tendens til at male efter årstidens nuancer.
Det har været mit mål at skabe en mere varm, blød og hyggelig følelse i stuen. I forhold til farvesætningen har det været vigtigt at vores åbne køkken og stuens farver kunne tale sammen og skabe en helhed.

Vil du læse mere om alle Carla Sofies spændende projekter, så kan du følge hende her:
Blog: http://nouw.com/molgedecor 
Instagram: @CarlaSofieMolge

Henter dataene, vent venligst...