Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Colour Tester – vejen til det rigtige valg af farve

Fotografen og stylisten Anna Kubel, som driver instagramkontoen @annakubel, fik sig en positiv overraskelse, da hun prøvede farver ved hjælp af Nordsjö Colour Tester.

Anna tilhører den gruppe som næsten aldrig prøvemaler, fordi hun simpelthen synes det er for besværligt. Med Colour Tester er vejen til valg af farve, blevet meget kortere end hvis hun var gået den traditionelle vej med farvekort og prøver af maling.

Colour Tester virkede super nemme

"Jeg havde ikke hørt om Colour Tester før og synes at de virker super nemme. Med Colour Testeren går det hurtigt og nemt, at prøvemale et lille stykke overflade. Det er altid lettere, at se det ønskede resultat når man maler nogle forskellige farver direkte på væggen, synes jeg, og det kan jeg gøre nemt nu med Colour Tester". Ved at rulle tre forskellige farver af Colour Testers på væggen, har hun nemt fundet frem til den ønskede farve – helt uden at skulle vaske pensler.

Tænk på lyset – prøvemal forskellige steder

- Mit tip er at male to gange med Colour Testeren på et lille sytkke overflade. Det kan også være godt at male på forskellige steder i værelset, da lys-indfaldet er forskelligt. Lad også den prøvemalede farve sidde et stykke tid, så du kan se den i de forskellige lys som dagen bringer. Lyset påvirker mere end man tror. 

Mine male-om-projekter begynder med en farve-forelskelse

For Anna begynder et ”male-om”-projekt med, at hun forelsker sig i en farve, hun har set et sted. Det kan være et billede i et magasin, en husfacade eller en pude. Derefter starter jagten på den perfekte farve..
Med Colour Tester starter hun med at vælge tre farver i samme farvegruppe; den farve hun har tænkt sig fra starten, en lidt mørkere variant samt en lysere. Så sammenligner hun dem og ser hvordan de påvirkes af lyset. Når valget er gjort begynder hun at male.  

Male = meditation

- At  male er lidt som meditation for mig. Jeg lytter altid til en god podcast når jeg maler og det er rigtig hyggeligt, synes jeg. Jeg er ret impulsiv i mine projekter og er aldrig bange for forandring. Tænker jeg for længe og for meget, slutter projektet ofte inden det får lov til at begynde.

Mere liv og lys i den mørke entré

Annas entré er ret mørk og for at se hvad der fungerer bedst sammen med lyset, var Colour Tester en nem og enkel måde at finde ud af det på. Valget faldt til sidst på farven 'Dusky Paris' på vægge og træværk, mens gulvet fik en opfriskning med farven 'Illuminated Calais'.

- Jeg kan godt lide den lyse grå-grønne farve sammen med den ret mørke grå jord-farvet farve på gulvet. Entréen blev både lysere og fik mere liv.

Se helheden og skab en rød tråd i dit hjem

Når Anna skal vælge farve til sine indretningsprojekter, tænker hun ofte på rummet som en helhed. Hun vil gerne have, at der skal løbe en rød tråd gennem hele huset, samtidig med at hun vil have, at nogen rum skal stikke lidt ud. Hun har to basisfarver, som hun godt kan lide og som hun oftes går ud fra, når hun vælger farver til sit hjem.

- Farven er en stor del af indretningen og en enkel måde at forny et rum på. Det er en utrolig vigtig faktor, som er med til at skabe et hyggeligt og rart hjem, synes jeg.

Hvordan har arbejdsprocessen forandret sig, nu når du har testet Colour Tester?

- Jeg vil helt sikkert prøvemale betydeligt oftere, nu når det er så meget nemmere!

Vil du se om Annas favoritfarve 'Dusky Paris' passer hjemme hos dig?

Klik din Colour Tester direkte hjem til postkassen her 


Mere information om Colour Tester finder du her https://colour-tester.nordsjo.dk

Gør ligesom Anna og prøvemal med den perfekte farve til dit hjem.

Henter dataene, vent venligst...