Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Hvide træhus

Den selvrensende facademaling Nordsjö One Super Tech

Den selvrensende facademaling Nordsjö One Super Tech gør, at husfacaden virker ny hver dag året rundt i mange år.

Nordsjö One Super Tech er en facademaling med ekstra lang holdbarhed – op til 16 år, hvis du følger vores anvisninger fra start til slut. Desuden er den selvrensende, hvilket betyder, at det er meget nemmere at holde facaden ren, fordi malingen tager sig af rengøringen.

maling

Nordsjö One Super Tech – karekteristiske egenskabe

  • Miljømærket med Svanen
  • Op til 16 års beskyttelse ved anbefalet systemmaling
  • Selvrensende, heldækkende træbeskyttelse til træ/træfacader
  • Hurtigtørrende
  • Fyldig konsistens gør påføringen enkel
  • Giver malingen ekstremt høj dækkraft og kantdækning

Vælg en træbeskyttelse der kan tåle at blive testet

Nordsjö var de første på det nordiske marked med selvrensende malingsteknologi i sommeren 2015. I over 100 år har Nordsjö udviklet træbeskyttelse og maling til barske nordiske forhold. Vi tester alle vores produkter på steder, der er specielt udvalgt for deres barske klima.

Selvrensende træbeskyttelse – hvordan fungerer det?

Selvrensende træbeskyttelse – hvordan fungerer det?

Selve beskyttelsesfilmen virker således, at svamp og andet snavs har sværere ved at sætte sig fast på overfladen. Enkelt forklaret er det regner, som samler sig i større dråber og vasker snavset væk, da snavset sidder løst på overfladen. Det kan sammenlignes med en teflonbelægning, hvor væsken samler sig i dråber, preller af overfladen og let flyder af. Det gør det lettere for dig at rengøre huset.

Ekstra lang holdbarhed

Ekstra lang holdbarhed

Nordsjö One Super Tech er træbeskyttelse med ekstra lang holdbarhed – gør du alt rigtigt fra starten, er holdbarheden op til 16 år. Det betyder, at du ikke skal male så ofte, og lige så vigtigt, at huset holder sin beskyttelse i rigtig mange år.

Systembehandling og miljø

Systembehandling og miljø

Nordsjö One Super Tech selvrensende akryltræbeskyttelse har lang farve- og glansholdbarhed - op til 16 år hvis du følger systembehandlingen af Nordsjös anbefalede træbeskyttelse.

Anvend systembehandling og drag fordel af vores mere end 100 års forskning. Vi kan tilbyde systembehandling med Svanemærket grunder og træbeskyttelse, der giver huset den bedste beskyttelse, når vejrguderne sætter ind med både sol og sommer, eller vådt og vinter.

Hvilke overflader kan males?

Hvilke overflader kan males?

Gamle og tidligere malede huse, samt nye, ubehandlede huse behandles forskelligt, så det er en god idé at få råd fra en, der ved hvordan man maler og beskytter træ. Vi er her for at hjælpe dig, og vores forhandlere har den nødvendige viden til at hjælpe dig i gang med dit malerprojekt. Én ting kan du tage med dig lige fra starten – overfladen du skal male skal være ren, glat (fjern al løs maling) og helt tør inden du går i gang med at grunde og male!

Vask

Vask

Dog kan regnen ikke skylle alle trædetaljer på huset rene, eksempelvis dem, der sidder under tagudspring, og regnen er ikke altid så kraftig, at det lykkes at skylle facaden helt ren. Derfor vil det stadig kræve periodisk vask, hvis malingen skal holde, hvad den lover. Men huset vil holde sig frisk og pænt meget længere med One Super Tech, og det er meget nemmere og hurtigere at vaske facaden, når den er malet med denne selvrensende maling.

Farver

Farver

Selvrensende One Super Tech fås i mange forskellige farver. Men det er betydeligt sværere at vælge farve udendørs end indendørs, og eftersom One Super Tech er holdbar og vejrbestandig, kommer du til at se på den farve, du vælger, i lang tid.

Farver indlæses...