Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Design arbejdszoner i hjemmet

Udforsk trendy tips til arbejdszoner i hjemmet.

Hvor ofte har du ikke hørt dette: "Jeg har ganske vist et hjemmekontor, men jeg foretrækker at arbejde med min laptop ved køkkenbordet"? Hvordan kan det være? Det skyldes, at moderne livsstil handler om lyse, åbne, energigivende fleksible områder, ikke små, støvede kontorer gemt væk bagest i huset.

Nemme farveforvandlinger

Definer dit arbejdsområde ved at bruge farver i dynamiske design.
Ovalt arbejdsområde

 

Problemet er, at det kan være vanskeligt at sætte sig ned og fokusere på arbejdet i det samme rum, hvor der er masser af muligheder for at lade sig distrahere. Hemmeligheden er at udnytte farvernes potentiale til at definere dit rum. Marieke Wielinga, Senior Color Designer hos AkzoNobel, forklarer: "Farve er et fantastisk følelsesmæssigt værktøj, så brug det! Ved at bruge farveflader op mod en neutral baggrund kan du definere dit rum."

Giv agt! Hjerneaktivitet forude

Definer arbejdsområdet med en farveflade.
Arbejdsområde med farveflade

 

Denim Drift, Årets farve 2017, er et godt udgangspunkt for at skabe et indendørsområde med klart opdelte aktivitetszoner. Den gråblå kølighed kan spille op mod stærke toner og former. "Du kan bruge vægmalingen som en enkel og effektiv metode til at adskille legeområder fra arbejdsområdet."

Hvilke typer farver?
Denim Drift

Enkle metoder til at skifte mindset

Områder til afslapning, spisning og leg er generelt større og behøver et bredere farveskema, mens et arbejdsområde i rummet bør have en fokuseret accentfarve, der hjælper dig med at koncentrere dig om arbejdet. "Legeområder kan bære kraftige effekter som f.eks. min markante væg i fyldig rødbrun," siger Marieke. "Arbejdsområder bør være mere afgrænsede, og farver kan hjælpe dig med at opnå dette."

Hvilke farver?
Deep Antibes

Indret dine arbejdszoner på din egen måde

Geometrisk form på væggen ved at skrivebordsområde.
Stilleben med skrivebord

 

"Bare fordi du har en flad væg, behøver det ikke betyde, at det skal føles som et fladt rum," siger Marieke. "Prøv at male en iøjnefaldende form, der matcher dit arbejdsbord – f.eks. en oval form i en tone, der komplementerer det primære farveskema. Forsøg med en flødefarve op mod Årets farve 2017, den gråblå Denim Drift."

Hvilke farver?
Restful Melun og Denim Drift

Fremhæv detaljerne

Stærke accentfarver er med til at definere et alkoveområde.
Accentfarver til alkove

 

Hvis rummet har små krinkelkroge, forklarer Marieke, at du kan gøre det til en effekt i stedet for at forsøge at dække over et lidt skævt, underligt område. "En fordybning eller et indhug i en kølig palet med grå farve er det perfekte sted at give et glimt af en livfuld, sitrende farve. Prøv med en varm rød eller metallisk akvamarinblå. Det indrammer og forstærker det, som du har der, og får en effekt ud af de mest simple genstande."

Hvilke farver?
G0.05.65, Restful Melun, Deep Antibes og Denim Drift

Henter dataene, vent venligst...