Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Colour Tester, Dusky Paris, Shiny Melun,  Bloggaibagis, børneværelse, farve, male
Colour Tester, Dusky Paris, Shiny Melun, Bloggaibagis, børneværelse, farve, male

EN MAKEOVER AF BØRNEVÆRELSET I LÆKKER KARAMEL

Det var tid til forandring i børneværelset hjemme hos Janniche og hendes familie. Efter halvandet år med den grønne farve Dusky Paris faldt valget i stedet på en varm og lækker karamelfarve ved navn Shiny Melun. Bliv inspireret af hvordan Janniche fik lavet sønnen Otis' værelse mere rummeligt, med nye farver.

Janniche står bag Instagram-kontoen @bloggaibagis og bloggen bloggaibagis.com, hvor hun deler masser af skøn inspiration fra sit hjem. Hun brænder for boligindretning og udover at indrette sig eget hjem, arbejder hun også af og til for forskellige virksomheder og privatpersoner. Ifølge Janniche er stilen i hendes hjem ret blandet og hun har svært ved at sætte ord på den.

- Nogle værelser har en moderne indretning med lyse møbler og moderne mønstre. I spisestuen går jeg mere efter en rustik stemning. Jeg tror ikke, at der findes ét godt ord, som beskriver min stil. Måske personlig og moderne, hvis jeg skal vælge.

Billede @bloggaibagis

TID TIL FORANDRING

Familiens hus blev udvidet for halvandet år siden, og det var dengang sønnen Otis, fik sit nye værelse. Børneværelset blev malet i farven "Dusky Paris", men nu er det tid til en ny farve på væggene. Efterhånden som børn vokser og får nye interesser og favoritfarver, trænger børneværelset også til fornyelse.

- Jeg beslutter mig helt enkelt for en bestemt farve og tester den. Det bliver ikke altid godt, men jeg er nødt til at prøvemale for at være sikker. Jeg går efter min mavefornemmelse og ofte bliver det pænt, men ikke altid.

Farver opleves som bekendt meget forskelligt afhængigt af lys og værelsets beliggenhed, så derfor valgte Janniche til sidst farverne Modest White og Shiny Melun – henholdsvis en hvid farve med et strejf af marshmallow og en lys karamelfarve, begge varme toner.

- Otis' værelse virker nu meget større. Ved at bruge Shiny Melun på den nederste halvdel af væggen og derefter fastgøre en tynd liste, hvor farven slutter, blev der skabt en sjov og enkel paneleffekt. Den øverste halvdel blev malet med farven Modest White, som var med til at gøre hele værelset lysere. Farverne passer godt sammen med deres varme toner, og listen udgør en fin detalje.

Billede @bloggaibagis

TAG UDGANSPUNKT I BARNETS INTERESSER

Indretningen af børneværelset var med til at bestemme, hvilken farve Janniche valgte til Otis' værelse og derfor var farverne mere neutrale, så alt det andet fik mere plads.

Janniche mener, at der er stor forskel på om man indretter et værelse til et lille barn eller en teenager. Til mindre børn anbefaler hun en fin og legende indretning, der tager udgangspunkt i, hvad barnet godt kan lide.

- Otis elsker at lege med sin togbane, og derfor er gulvpladsen meget vigtig på hans værelse. Jeg har samlet det meste legetøj i smarte opbevaringskasser, som Otis let kan tage frem og sætte på plads selv. Netop det ikke at have alt stående fremme er med til at opmuntre til leg.
 

Billede @bloggaibagis

HJÆLP TIL AT TAGE DE RIGTIGE VALG

Colour Tester har været en stor hjælp for Janniche. Hun er meget spontan og prøvemaler gerne med det samme, når hun har fået en ny idé. Nu er det hurtigere for hende at komme i gang og hun kan også teste flere farver samtidigt.

- Colour Tester er nem at tage med hjem og den gør det meget lettere, at tage den rigtige beslutning i forhold til farver. Ofte maler jeg et helt værelse på én dag, men det er mest fordi, jeg er så ivrig efter at begynde på indretningen.

Billede @bloggaibagis

NYE FARVER TIL BÅDE EN MAKEOVER AF VÆGGE OG MØBLER  

For Janniche er farverne utrolig vigtige, når det drejer sig om indretning og hun mener, at de skaber hele stemningen i et hjem. Ifølge hende kan en ny farve være løsningen, hvis man er træt af sin indretning, da hun både maler vægge og møbler.

- Vi valgte at male skabsdørene i Shiny Melun. Det skaber ro at male garderobeskabene i samme farve som væggen. Jeg elsker, at det er let at ændre farverne og jeg maler om, oftere end jeg burde, i hvert fald hvis du spørger min familie...

Billede @bloggaibagis

EASY2CLEAN - EN MILJØMÆRKET FARVE FOR LIVET

Janniche malede værelset med vægmalingen Perform+ Easy2Clean. En maling som ifølge hende er let at arbejde med og giver en mat, fin overflade.

- Eftersom det er let at tørre væggene med Easy2Clean, brugte vi også malingen i køkkenet. Jeg kan virkelig anbefale den maling til alle værelser.

Billede @bloggaibagis

HVORDAN BLIVER DU INSPIRERET?

Overalt, hele tiden. Jeg tænker meget over indretning og kan blive inspireret af hvad som helst. Men jeg henter mest inspiration på de sociale medier.

Colour Tester kan bestilles direkte på www.colourtester.dk, hvis du, ligesom Janniche, ønsker at afprøve den perfekte farve til børneværelset.

Billede @bloggaibagis

Henter dataene, vent venligst...