Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Et stilfuldt, familievenligt køkken

Indret et rum, der kan bruges til enhver lejlighed.

Vælg en farvepalet, der kan bruges til hverdag og fest

Når du skal vælge en farvepalet til dit køkken, er det vigtigt at vælge nuancer, der både fungerer til hygge med familien og til festlige aftener i venners lag. Blide farver som lys syrenlilla, søgrøn og støvet blå er ikke kun tidløse, de er også lette at pynte eller nedtone alt efter lejligheden.

Disse blide tidløse farver vil danne en behagelig ramme om dine selskaber og være en fantastisk, neutral baggrund for dig og din families helt egen stil.

Her har væggene fået et lag mat, aftørrelig maling i farven Soft Paris, som giver rummet et friskt udtryk.

 

Få bugt med rodet med elegante opbevaringsløsninger

I et travlt familiekøkken er det nødvendigt med masser af opbevaringsplads - især til alle de ting, som småfolk ikke skal få fingre i! Her får de hvide skabe rummet til at virke lyst og rummeligt, mens de sorte underskabe binder farvepaletten sammen.

Tilføj varme med farve og teksturer

I dette åbne køkken er de honningfarvede træmøbler med til at gøre rummet hyggeligt og indbydende. Et fyrretræsbord har den fordel, at det bare kan nedslibes og omlakeres, hvis det får ridser eller mærker.

Fyrretræsbænke er også et ideelt valg til familien, da der altid er plads til en ekstra gæst i sidste øjeblik. Perfekt til improviserede middagsselskaber!

 

Grøn farve på vægge i køkken
Henter dataene, vent venligst...