Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Fem farverige måder til en god start på dagen i dit nye hjem

Føler du dig stresset? Med disse opkvikkende farver kan du få en god start på dagen.

"En flytning, og dagligdagen, kan være ret stressende. Hvordan kan jeg med farvers hjælp få mere energi?"

Hvis du synes, flytteprocessen er stressende, så er du bestemt ikke alene. Vores globale undersøgelse viser, at næsten halvdelen af alle boligejere har følt sig udkørt oven på en flytning. Kombineres dette med en travl arbejdsdag og et hektisk familieliv, er det intet under, at vi har brug for en afslappende og fredfyldt base.

Farver kan have en opkvikkende virkning. Disse fem farver til soveværelset kan hjælpe dig med at føle dig udhvilet og klar til dagen, når du vågner om morgenen (og al den udpakning du mangler).

 

Farven grøn har et udtryk, der balancerer mellem livligt og fredfyldt. Maler du dine vægge i forfriskende farver, kan du få lidt ekstra energi om morgenen.
Vagn op til forfriskende gronne farver

 

1) Forfriskende grøn

Farven grøn har et udtryk, der balancerer mellem livligt og fredfyldt, og er derfor den perfekte farve til dit soveværelse. Vil du have lidt mere energi om morgenen, så mal væggene i forfriskende citrusfarver. Ønsker du et udtryk, der både er fredfyldt og opkvikkende, kan du vælge en mørkere og dybere nuance.

 

Lilla er en af de mest fredfyldte farver på farvespektret, og den vil give dig en følelse af velvære og afslapning.
Afslappende sovevaerelse med lilla nuancer

 

2) Beroligende lilla

Lilla er en af de mest fredfyldte farver på farvespektret, og den vil give dig en følelse af velvære og afslapning. Farven anses også af nogle for at fremme meditation, hvilket kan være lige det, du har brug for oven på en hektisk flyttedag.

 

Med en livlig orange på væggene vil du springe ud af sengen hver morgen. Foretrækker du et mere afdæmpet look i soveværelset, kan du forsøge dig med terrakottarød eller kobber.
Vaelg energigivende orange

 

3) Energisk orange

Med en livlig orange på væggene vil du springe ud af sengen hver morgen. En klar orange har et lyst og dynamisk retro-udtryk, men vil med sit meget dominerende look fungere bedst som kontrastfarve. Ønsker du at male hele soveværelset i orange farver, kan du med fordel vælge mere afdæmpede nuancer som terrakottarød og kobber.

 

Blå farver giver soveværelset en frisk og meget fredfyldt atmosfære. Faktisk er farven så beroligende, at den kan sænke din puls og hjælpe dig med at koble helt af efter en lang og travl dag.
Beroligende sovevaerelse i blat

 

5) Beroligende blå

Blå farver giver soveværelset en frisk og meget fredfyldt atmosfære. Faktisk er farven så beroligende, at den kan sænke din puls og hjælpe dig med at koble helt af efter en lang og travl dag samt få dig til at vågne frisk og udhvilet hver morgen.

 

Vores bedste tip

Vil du på en diskret måde indarbejde opkvikkende farver i dit soveværelse, kan du vælge en ombré-effekt og lave et skyggemønster med din valgte farve på nederste halvdel af væggen, som gradvist udviskes til hvid halvvejs oppe ad væggen.

Er du stadig i tvivl om hvilken farve, du skal vælge? Dan dig et billede af, hvordan de forskellige farver vil tage sig ud på dine vægge med vores praktiske Visualizer-app fra Nordsjö

Henter dataene, vent venligst...