Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Colour tester - styleby Olivia Angeline
Colour tester - styleby Olivia Angeline

Find den perfekte farve til dit hjem med nyheden Colour Tester

Glem alt om traditionelle farvekort – nu findes der et nyt produkt fra Nordsjö, som gør det enkelt at prøve forskellige farveprøver derhjemme – helt uden pensel og dryp af maling.

Olivia Angeline Fiskebeck er interiørdesigner og influencer med et af Norges mest beundrede hjem. I 2017 vandt hun prisen for årets mest inspirerende instagram-konto i Norge, #stylebyoliviaangeline, som i dag har over 56.000 følgere.

Colour tester - styleby Olivia Angeline
Colour tester - styleby Olivia Angeline

Udfordringen med at finde den helt rigtige farve

Olivia har renoveret sit hjem på fuldtid og kender godt til udfordringen med at finde den helt rigtige farve.

– Der er meget at tænke på før man går i gang med et maleprojekt. Det allervigtigste er dog, at finde en farve som du virkelig trives godt med. Og der starter som oftes den sværeste opgave – for en farve kan se rigtig fin ud i et farvekort i butikken, men forskellige aspekter i hjemmet kan påvirke farven, især lys. Det der er mest vigtigt for mig, når jeg skal vælge en farve, er derfor; er der lys nok i værelset til at det kan bære denne farve?

– Netop derfor blev jeg rigtig glad da jeg opdagede Colour Tester. Endelig er der kommet et enkelt produkt, som jeg kan tage med hjem til mig selv eller til kunder, for at vise hvordan de forskellige farver ‘reagerer’ i et rum. Produktet er simpelthen genialt  - en lille, behændig farveprøve med rulle i ét! Den vejer ikke meget og indeholder lige akkurat maling nok, til at give en god fornemmelse af, om farven er rigtig til rummet.

Colour tester - styleby Olivia Angeline
Colour tester - styleby Olivia Angeline

Olivia blev kendt i interiørverdenen for sin kærlighed til sorte vægge i en mørk, eksotisk stil 

– Eftersom jeg privat stort set kun er gået efter de mørke farver, vil jeg gerne prøve at bryde det ved at tilføje nogle kontrastvægge. Jeg ville finde en grå farve, der passede til mit gulv og som ville være med til at gøre rummet lysere, samtidig med at farven skulle være en varm stemningsfuld efterårsfarve. Valget stod mellem 4 forskellige farver, som i butikken så relativt ens ud. Da jeg kom hjem og fik dem malet på væggen, skildte de sig dog kraftigt fra hinanden. Lyset i rummet trak forskellige reflekser frem i farverne, så jeg kunne hurtigt se hvilken farve som passede bedst, simpelthen ved at sammenligne farverne i rummet.

Colour tester - styleby Olivia Angeline

Valget faldt til sidst på den smukke gråtonet Bright Calais og den varme og charmerende farve, Spiced Honey

‘Ikke altid kærlighed ved første blik’   

– Valget faldt til sidst på den smukke gråtonet Bright Calais, som er med til at trække farven fra gulvet flot frem. Derefter valgte jeg den varme og charmerende farve, Spiced Honey, som nærmest giver associationer til guld og gyldne tider, samtidig med at den har en jordbunden og et harmonisk udtryk. Det overrasker mig absolut ikke at denne farve er kåret til næste års Nordsjö-farve! Faktisk så jeg ikke først hele potentialet i denne farve, men takket være Colour Tester kom jeg heldigvis på andre tanker og valgte rigtigt til sidst.

– "Nu er det blevet et produkt jeg anbefaler alle at prøve, før de beslutter sig for hvilken farve der skal på deres væg", fortæller Olivia.

Colour tester - styleby Olivia Angeline

Jeg anbefaler alle at prøve Colour Tester, før de beslutter sig for hvilken farve der skal på deres væg

Colour tester - styleby Olivia Angeline

Ny farve på væg @stylebyoliviaangeline

Test Bright Calais eller Spiced Honey hjemme 

Colour Tester er en lille praktisk mini-malerulle, der indeholder en lille test af maling, så du nemt kan prøve forskellige farver på væggene derhjemme. På den måde, kan du hurtigt se hvilken farve der passer bedst til dit hjem, alt efter belysning, interiør og atmosfære. Colour Tester fås i 48 moderne og smukke farver fra kvalitetsleverandøren Nordsjö. Køb Colour Tester her

Colour tester - styleby Olivia Angeline

Næmt farveværktøj

Farver indlæses...